Aleyna0102 Arkadaşlar 38+2 haftalık gebeyim ve bugün ishal oldum ne yapmam lazım. Bu ne demek oluyor yardımcı olur musunuz lütfen….
zeyzey95 Aleyna0102 patates haşla ye canım bir iki tane magnezyum içiyosan ishalin geçene kadar içme magnezyum ishal yapıyor. Ama tabi doğum belirtisi de olabilir
Esra60 Aleyna0102 bende aynıyım doğum belirtisi olarak geçiyor , bağırsaklar kendini hazırlıyormuş boşaltarak
Aleyna0102 mervoss normal doğum mu benim normal gidiyor dedi bugün de az suyum geldi pantolonunu kadar geçti ama Dr gotmedim haber de vermedim yarın gideceğim bu ne oluyor peki ??
mervoss Aleyna0102 neden gitmiyorsun su geldiyse bebegin susuz kalabilir içerde. Benm normal dogum görünüyor gitmesende doktoruna söyle.
Ahsen-01 Aleyna0102 isal ve mide bulantısı a Doğum belirtisi diyorlar gelen seyin suyun olduğuna eminsen keskemdomtora bir gitseydin bebeğinin hereketlerini kontrol et
Aleyna0102 Ahsen-01 çok şükür hareketleri var maşallah tabi tabi eminim bu arada şu olduğuna geçen hafta bugün gittim ve bna dedi ki şuan doğuma alsam şuan dogurursun dedi ama gününü bekleyelim dedi…
Aleyna0102 zeyzey95 geçen hafta bugün gittim ve bna dedi ki şuan doğuma alsam şuan dogurursun dedi ama gününü bekleyelim dedi onun için gitmek istemedim yarın gideceğim