rmysrmys Kızlar 27+4 haftalığız ellerim akşamları ve gece uykuda çok şişiyor uyusuyor. Ve sağ elimin avuç içi uykuda çok kaşınıyor. Yaşayan var mi böyle bi durum??
MihricanA rmysrmys Sola yatiyorum sag elim uyuşuyor bende buna anlam veremedim😂 Sürekli biyerlerim uyuşuk 23. Haftaya gircem bende
Glsn07- Ellerim de uyuşma ve sabah uyanınca şişlik oluyor kapatamıyorm bende. Bugün doktora sordum ödem dedi normal birşey dedi
rmysrmys MihricanA geceleri bende bi sağ bi sol yapıyorum sürekli uyuşan bi taraftan diğer tarafa dönmekten uykusuz kalıyorum 🤦🏻♀️😅 bide kaşınınca üstüne tam oluyor
MihricanA rmysrmys Üstüne yattigimin uyusmasi lazimken yatmadigim uyusuyor benim de onu anlayamadim sis sis oldum zaten ayaklarim bile balon gibi
rmysrmys MihricanA seninki biraz ters çalışıyor galiba 🙈 doktorla görüştün mü. Aynen ya ayak eller şiş devam ediyoruz yola
MihricanA rmysrmys Doktor yukarda kaldığı icin uyusuyordur dedi dönmekte falan zorlaniyorum zaten artik yattığım gibi kalkıyorum hep ayni pozisyonda olduğum için de olabilir diye düşünüyorum
rmysrmys Hepimiz aynı durumdayız o zaman sağa sola dönmek 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi