Mimarhanim Omereis Rabb’im kolay kurtarsın kuzum, sana da evladına da kolaylık versin. Evladını hastanede bırakmadan evine götürürsün inşallah 🙏🏻 asıl sen bizlere dua ediyorum et canım 🙏🏻 ismim Banu, ismimle dua edersen çok memnun olurum.
Tugbaenes Omereis sabaha kadar uyuyamadım geçmedi hastaneye gittim idrarda protein kacakligi varmış oda nedir hiç bir bilgim yok işte ondan oluyormuş
Omereis Ayca6868 Çıktım bebeğimi küvöze aldılar. Bende ki enfeksiyon bebeğime geçmiş ciğerleri tam gelişmemiş ama iyi olucak aslanım
Cancazim Omereis bizim bir tanıdık öyleydi serklaj olmuştu erken aldılar bebeği 20 sene sonra çocuğu olmuştu öncesi hep 6 ay da doğum gerceklesiyormus. 34 hafta falandı aldılar bebek 15 gün falan kuvezde kaldi anne gidip görüyordu arada snra çıkardılar Smdi bebek çok iyi maşallah sağlıkla kucaginza alın
Omereis Cancazim benim bebeğimide küvöze aldılar 34+3 doğum yaptım bende ki enfeksiyon beneğüme geçmiş ciğerleri tam gelişmemiş
Ragaanns339orormcmmc Omereis canm senin kadar erken olmasada bnde 37 haftada bebegin büyümüyor artk almamuz lazim dediler kilosuna doguma girmeden 2300 dediler ama dogum yapıtım bebegim 3000 dogdu hersey yolundaydi hic korkma kilosu daha fazla çıkıyor genelde ultursonda olandan
Omereis y_tunc canım bebeğim doğdu 2400 olarak doğdu bende ki enfeksiyon bebeğe geçmiş bir süre küvözde kalıcakmış canım. Sizin bebeğiniz ne zaman girdi küvöze ve gelişimi nasıl canım
y_tunc Omereis oy masallah gözün aydın cabucak toplar kendını kılosu cok guzel canım enfeksıyonu atlatır atlamaz cıkartırlar diye dusunuyorum benım bebeğim 6 oldu dogalı 1650 grmla dogdu Anında aldılar kuvezehem dusuk kılo hem enfksıyon bizimki 1 ayı bulur dıye tahmın edıyorum insllah cabucak iyilesir benım yavrumda kucagıma alırım gercekten beklemek cok zor
Yenianneadayi2208 Omereis Allah şifa versin ve hayırlı olsun canım. hiç üzülme canını sıkma kuvöze girdi diye.Annesinin duasıyla sütüyle nasıl da hemencecik toparlanacak.Dualarım bebeğinle canım.Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
Cancazim Omereis ciğer geliştirici vurdular dediğim bebeğe de yanlış olmasam üzülmeyin lohusasinz moralinizi yüksek tutun allahm size bagislasin inşallah
Omereis y_tunc Canım benim 2450 gr 46 cm olarak doğdu bebeğim. Şimdi gördüm bebeğimi enfeksiyonu varmış benden ona geçmiş sizinkisi gibi. Antibiyotik tedavisine başlanmış. Şuan burundan solunum desteği veriliyor ama akşam entübe ediceklermiş tahminimce.
y_tunc Mimarhanim benım 2 ay boyunca gecmedi antbytk bıle fayda etmıyordu bende anlamadım ama doktor demıstı bebege gecebılır diye öylede oldu 33+4 le gecen hafta cuma dogdu ama gelısımı falan durmustu plesenta resmen çürümüştü benım 1650 grm dogdu miniciktı halada minicik dün gordum bebegımı 6 gundur kuvezde enfeksıyon içinde bol bol anne sütü dedıler ne kadar olursa olsun sag getır dedi burda süt bıtınce mama vermek zorunda kalırız süt olursa daha cabuk toplar dediler 80 cc süt verıyorlardı hergun yukseltmeye basladılar bugun 180 cc ye cıkmıslar kızım cok güçlü benım inanıyorum biranonce toplucak kendını bebegın üzülmeni hisseder hep moralını yuksek tut beklemek evet cok zor ama sabretmekten ve dua etmekten baska caremiz yok rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın
Mimarhanim y_tunc anladım canım tez vakitte sağlıkla çıkar inşallah evladın oradan 🙏🏻 senin içinde dua edeceğim artık 💚 inşallah bebeğe geçmeden atlatirim bende 🙏🏻 peki doktorlar ne diyor gelişimi ile ilgili vs. Ayrıca bende inanıyorum bebeklerimiz çok güçlü (hatta bizden bile güçlü onlar) 💚
Mimarhanim Omereis maşallah canım solunum işini hallettikleri an taburcu ederler inşallah 🙏🏻 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 doktorlar ne diyor, nasıl bir tedavi yöntemi uygulayacaklarmis. Birce ciğer geliştirici iğnenin etkisi olmamış mı
y_tunc Omereis ne yaparsak yapalım gecıyor bebıslere sizinkının kılosu cok guzel cabucak toplar kendını üzme kendını bebegın hıssedıyor cunkı ilk gordugumde normal kuvezdeydı dün gordugumde ise baya entubeydi her yerınde hortumlar baglı elleri mosmordu enfeksıyon için tahlıl yapmıslardı yarın yenıden tahlıl yapacaklarını soylemıslerdi bılgı alma gunu yarın bakalım doktoru ne diycek