Ebru2403 Demir ve kan ilacı kullananlar afedersiniz ama büyük tuvaletiniz de değişiklik oldumu benim afedersinizde simsiyah oldu normalmi bu
babysevgi Ebru2403 evet yapıyor ve kabızlıkta yapıyor ben 3 kez değiştirdim en son sidefere geçtim ve bi sıkıntı olmadı siyahta olmadı kabızlıkta yapmadı
Ebru2403 nazeninhanim aynen bi değişik yaptı zaten ne ishal ne kabızlık.ortasi birşey oldu değişik simsiyah
yasen1 Rengini boşverdim ben bide kolay çıksa. Hemoroid var hepten işkence 😥 nabcam blmiyorum içmesem bitürlü icsem ayri
Bebek-geliyor Ebru2403 demir ilacı dışkı renginde koyulaşma yapıyor evet çok kötü bir durum ya maalesef 😞
Seftalininannesi11 Seftalininannesi11 şimdi yan etkilerine baktım dışkı renginde değişiklik normaldir yazıyor
Tugbaslan3458 Ebru2403 ay kiz iyi ki açtın biyle bi pos bende sabah karşılaştim o dediğin şeyden ama nasil korktum hatta düşündüm acaba siyah biseymi yedim de tuvaletim kara çıktı icime su serptin hic endikasyonlarini okumamıştım o kadar çok ilacım var ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😁😁teşekkür ederiz ❤🙏🏻
Aysel_11 Bende bayramda kullanmaya başlamıştım eve geldim tuvaletimi yaptım simsiyah yeşil değişikti sonra dedim yaprak sarmayı fazla karçırdım galiba diye sonra hala devam edince anladım sarmadan da mahrum kalmıştım birde 😞