babyceylan Reysare ultrason cihazı normal ultrason mu üç boyutlu da çekiyor mu acaba bilginiz car mı kaç haftaliksiniz
Reysare babyceylan evet cnm 3D boyutlu var gösteriyor renkli çıktı veremiyor sadece telefondan foto cektm bende😁
Tubaeliff babyceylan mürvet hanıma gidiyorum. 2.bebeğim çok memnunum. Sordukca cevaplar. Önemli bir sorun yoksa açıklama yapmaz.
babyceylan Tubaeliff açıklama yapmayan bilgilendirmeyen kötü bir anda da yapacağı bir şey olmasa da söyleyecek bir şeyi daha olmayan hatta ayarlayabilen birine dönüşebilir. Ben memnun kalmadim
Tubaeliff babyceylan anşadık canım herkesin beklentisi farklı olabilir. Sezaryenden çok memnun kaldım özellikle hiç ağrım ve dikiş sorunu olmadı. o y0zden onunlayım.
Mimartezeanne babyceylan merhaba Alev hanıma gidiyorum, çok memnunum 130 TL ücreti, ilgil dikkatli ve aşırı tiziz bir doktor hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyor tavsiye ederim
babyceylan Mimartezeanne onunda metini duymuştum telefon veriyor mu acil durumlar için ultrasonu 3d mı?
Hafsa3734 babyceylan evet 16 haftalık gebeyim çok tavsiye üzerine ona başladım tatlı dilli sakin bi insan dili besmeleli ben memnunum canım
Mimartezeanne babyceylan kendisi verdi, daha önceki haftalarda Medicana international gidiyordum doktor kaç hafta sonra verdi telefon numarasını bekli değil hiç memnun kalmadım
babyceylan G92 gebeyseniz annelik sigortası oluyor. sigortalı ücretten yararlanabiliyorsunuz nisa hastanesinde
Mevaninannesi21 babyceylan canım bende Necla hanıma gidiyorum Nisa hastanesinde. Bende memnunum muayene ücreti de 120 TL şuan. Numarasını da verdi sürekli yazıştığımız bile oluyor kafama takılan herşeyi soruyorum cvp veriyor sağolsun.