[silindi] Miriko sağol kuzum Allah razı olsun ❤️❤️❤️🤲🤲❤️❤️ İyi ki siz yüreği güzel insanlar var. Bizleri tanımadan bize gönülden dualar ediyorsunuz rabbim sizden razı olsun 🤲🤲
gunesveguney [silindi] ayyy insallah vardir yaaaa :)) benimde 6 gun var cok sık idrara cikiyorum gece bile en az 2 kere uyaniyorum normalde asla uyanmam. Bide göğüste yeşil damarlar var ama bir yanim acaba mı diyo bir yanim buruk gibi bekliyorum bakalimm
[silindi] gunesveguney bende iki gündür sık çıkıyorum idrara canım. Hadi inşallah aynı zamanda öğrenmek nasip olsun bize 🤲🤲Allah büyüktür kuzum ❤️❤️
Yenianneadayi2208 [silindi] Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir.Dualarım seninle ☺️ Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun.Habersiz bırakma yaz muhakkak olur mu ? 🌸
[silindi] Yenianneadayi2208 Allah razı olsun kuzum ❤️❤️❤️🤲🤲🤲 rabbim isteyen ve hak eden herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲 yazmaz olur muyum hiç burası da benim ailem gibi oldu artık ❤️❤️❤️
Happykariner [silindi] canım benim ki 8 gün kaldı şimdilik pek belirtim yok kasık agrım oluyor ara ara başka da bişey yok . Hayırlısı olsun bakalım bu ay da olmazsa diğer ay ovülasyon testi alıcam inşallah gerek kalmaz 🙏