ftmaszerdgu İyi akşamlar ben puset minderi almak istiyorum hangi siteden almalıyım tavsiyeleriniz varsa alabilirmiyim 🙏
Epifenomen ftmaszerdgu hepsiburada sevibebe bel destekli puset minderi aldım gayet güzel gönül rahatlığıyla öneririm
ftmaszerdgu irva instagram hesabım olmadığı için bakamıyorum İnternet üzerinden varmı acaba önerebileceğiniz?
Slna ftmaszerdgu ben en ucuz bebe marketten hem minderini hem örtüsünü aldim cokta memnun kaldim uygun ve güvenilir bir site goz atabilirsiniz
Epifenomen ftmaszerdgu gri yıldızlı olanını almıştım, 7 8 yorumu vardı. 63 liraydı sanırım. Gayet güzel. İlerde bel desteğini çıkarıp sadece minder olarak mama sandalyesine veya oto koltuğuna da koyulabiliyor. Benim hosuma gitmişti çok yönlü olması 😊
berenyigit06 Bende trendyoldan aldım 2 gün önce geldi çok güzeldi indirim den 80 tl ye aldım minder ve puset örtüsü
Beyaban7 Bende umay bebeden aldim hem instagram adresi hem sitesi var. Ama kargo henuz ulasmadi. Kaliteliye benziyor bakabilirsiniz isterseniz.
Elifaky ftmaszerdgu enucuzbebekmarket tavsiye ederim canım İnstagrama bu şekilde yaz çıkar ben aldım dün geldi çok memnun kaldım ve de fiyatı mükemmel 😊