Sermec27 Merveeee45 canım ben 100 tane daha okudum su an ne kadar kaldı devam edeyim mi daha arkadasların okuduğunu saydım da 4000 ü geçmiş nerdeyse devam edeyim mi canım bana ona göre bilgi verirsen
Merveeee45 Sermec27 yok teşekkür ederim kalanını ben okuyayım 400 tane falan kaldı teşekkür ederim çok
Dlkozdmr Canım ya benim ablamında olmuyor yarın geceye kadar mı ablamada okuyayım okutayım inşAllah..
Merveeee45 Dlkozdmr evet Muharrem ayı bittiği an süresi bitiyor canım okut bende okuyayım size benim bitmek üzere
Dlkozdmr Merveeee45 Allah razı olsun inşAllah cnm yeğenim hocada kurstakilerle okuruz inşAllah yarına kadar dedi 4700 tane dedim doğru değil mi?
Sermec27 Merveeee45 canım nasıl 400 tane kaldı ki burdaki arkadaşların okudugu toplam 4000 bini gecti zaten 2000 de sen önceden okumuşsun bitmesi laızm aslında 🥰 neyse canım rabbim kabul etsin güzel haberleri alırız inşallah 🤲🥰
Merveeee45 Sermec27 yok yok bi bayan da 300 okumuş onura ekledim 100 tane de kendim okusun şimdi bitti çok şükür 🙏
Sermec27 Merveeee45 rabbim kabul etsin inşallah ben yarın sadakayı da vereceğim bakalım inşallah bu ay güzel haberleri alırız Allahın izniyle 🤲 🥰
Merveeee45 Sermec27 ay inşallah ben iki ay sonra başlıcam inşallah doktor öyle dedi yani kürtaj olduğum için
Merveeee45 Herkesten Allah razı olsun hakkınızı helal edin arkadaşlar dualarıma destek oldunuz bitirdim sayenizde allah herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı 🙏 ne zaman duaya ihtiyacınız olursa hep yanınızdayım inşallah 🙏