Ayselibram Adetime 4 gün kala beta hcg 2.0 çıktı 3 gün kala ovulasyon testi pozitif çıktı ama hamilelik testi negatif hamile olabilirmiyim ovulasyon testi ile hamilelik belli olur mu
Deletedmom360 Ayselibram şöyle canım ben kimyasal gebelikten sonra ki gebeliğimi ovülasyon testiyle öğrendim ama beta kana ve idrara karıştığı zaman övülasyonda belli baya kopkoyu oluyor . Yani biraz zaman geçmesi gerekiyor gebelik testi gibi hemen çıkmaz yani
kelebekannesi01 Ayselibram ovülasyon testi idrardaki LH hormonunu ölçer gebelik testi beta hcg. O yüzden ovülasyon testiyle hamilelik belli olmaz. Eğer çok merak ediyorsan erken gebelik testi yap
Minegkhn92 Ayselibram bende ovülasyon testiyle öğrendim 3 gün üst üste kop koyu çıktı öle anladm adetim 2 gün gecikmişti snrasndada gebelik testi yaptm pozitifi gördm çok şükür 🤲🏻Yani ovülasyon testiyle hamilelikte öğrenilebiliniyormuş 👍🏻😂
afrasil Ayselibram Canım kanda çıkmamış zaten yani üzmek istemem ama nasıl hamile olabilirsin ? Ha belki geç döllenmedir adet geçince belli olur onu bilemem ama kan negatifse geri kalan şeylerin önemi yok malesef . 1 gün öncesinde kanda görünmeyen 1 gün sonra idrarda görünmez mantıken
Ayselibram Deletedmom360 Benim dijital ovulasyon testi idi ve gülen yüz çıktı,acaba tekrar mı yumurtladım yoksa test mi bozuk
Annesinin_Busesi Ayselibram Ben ovu testi yaptım adetime bir iki gün kala kopkoyu cıktı ertesi gün gebelik yaptım silik çizgi cıktı bence birkac gün sonra hcg de yap canım
Seymaaygzz Alakası yok yorumların ben ovulasyon testiyle öğrendim hemde 4 gün üst üste koyu oldu 4. Gün regl günümdu gebelik testimde orta koyuluktaydi 2 saat sonra kan verdim 170 180 birşey çıkmıştı.
Nisaaa Benim ovude kıpkırmızı çıktı iki çizgide ve erken gebelikte silik cıktı çizgim suan 3.30 haftalık hamileyim ovulasyon da gercekten çıkıyor resim atma sansın varmı ? canım
kelebekannesi01 Deletedmom360 erken gebelik testiyle adetinden 5 gün önce bile öğrenebiliyorsun hamile olup olmadığını☺️
Tezcansadulla Ovulasyonla nasil ogreniliyor cok merak ediyorum bnde ne zaman nasil yapilmali sabah mi ilk idrarlami bilgi verebilirmisiniz kizlar
symslmz Canım vücutta her zaman belli bir miktar lh hormonu salgılanır. Hamilelik olduğu zaman da yumurtlama olduğu gibi artış gösterebilir. Ben de gebeliğimi ovülasyon testi ile öğrendim istersen adet günü kan ver
Nisaaa Tezcansadulla ben yumurtlamanın üstünden 10. Gün erken gebelik yaptım cıktı aynı gün ovü yaptım kırmızı cıktı