Mom046 okroya bende ilk solda genelde de hep solda hissettim 11. Haftada erkeğe benziyor denildi diğer haftalarda hiç kendini göstermedi çevremde kendini göstermediyse kız olma ihtimali var diyor 🤷🏽♀️ sırada detaylı var artık umarım anlarız ne olduğunu 😑
dumansule Mom046 sol alt sağ altta acaba cinsiyetle mi alakalı acaba diye düşündüm. 16 dan sonra cinsiyete gittim 2 farklı doktor kız dedi. aile hekimim de yüzüme bakıp kız mı diye sordu😁
CansuAkplt dumansule Biz şu An 21 haftalığız bebeğim kız ilk hissettiğim de 16 haftadaydık sol kasığımda tekme şeklinde hissettim büyüdükçe de kuvvetlendi vurmaları 🙏🏻🥰
Nezosikra dumansule bende ayni yerde hissettim canım normalmis asagida olmasi sonra çıkıyor yukari biraz daha büyüyünce saglicakla alin kucaginiza inslalah bende sizin gibi korkmuştum da normalmis ben suan 30 haftalık oldum🤗❤
threestar Nezosikra ne kadar süre sonra yukarılara çıktı? 🙈 bana doktor gebelik korsesi kullanabilirsin dedi bebek asagıda durduğu İçin bazen sancım oluyordu bir sorun olmazmış ama bana da zamanla çıkar gibi geliyor bilemedim
Gokilay07 Cinarim44 benimde öyle geziyordu ve mesela bi yerde toplanıyordu sonra onur tarafa geçiyordu görüyorum hissediyorum dediğimde inanmıyorlardı
Nezosikra dumansule inslalah canım ❤🤗benim üçüncü zaman çok hızlı geçti valla diger kızlarıma göre cok hızlıydı zaman sizin kaçıncı bebiş
Gokmer Haftanın içindeyken göbek deliğimin 2 parmak altında hissettim. Cinsiyeti erkek. Sola yattığım zaman daha çok hissediyorum.
threestar Cinarim44 ben inanıyorum size 🥰 ben de erken hissettim, gelişimi haftasına göre ilerde ve hareketli olduğu için dedi doktor 🙆🏻♀️ Biraz aşağıda hissediyorum henüz çok yukarı çıkmadı bebeğim göbeğimin altında geziniyor kımıl kımıl 😄
threestar dumansule rahmimi direk hissediyorum😂 göbek deliğimin 2,3 parmak altında kımıl kımıl oynuyor sanki. Yıllardır gazlı olduğum için gazı çok iyi anlayabiliyorum bebek hareketini daha çok dalgalanmaya benzetiyorum 😅
dumansule threestar banu çiftçiyi de takip ediyorum 20. haftada göbek deliğine çıkmaya başlayacak demişti.
Nezosikra threestar tam bilmiyorum canim ne zaman cıktı ama tepindigi zaman falan ayaklari çıkacakmis gibi oluyordu🙈😂biraz daha büyüdükçe dönüyor yukari doğru yerlesiyorlar korse falan kullanma bence
Remziye02 Cinarim44 o haftalarda benımde sankı ıcımde bocek gezıyordu gıdıklanms seklınde sımdı 23 oldu artık dısardan da bellı yawrumun erkek cocugu erken hıssetırıyor ama ılk kasıklara vuruyor tam belırgın