Epifenomen ezggl haftalar ilerledikçe baskı olması çok normal 32.haftadayız ve neredeyse her gün dikişlerimde oynuyor canımı çok yakıyor.
Nimesay1 ezggl Ben de 30.haftadayım.Normalde yatıyorum dün hastaneye gittim cok kalabalıktı bekledim biraz.Akşam dikişlerim ağrımaya başladı ince ince.Dünden beri de geçmedi.Bizim de dikişe dayandı galiba.Dün şikayetim yoktu dikişe baktırmamıştım 😔
Baybymucize ezggl canım kaçıncı haftadasın bende oldum ama çok yeni tuvalete gitmem de hep sık oluyor
ezggl Epifenomen sürekli wcdeyim we ayakta olunca baskı ypıyor dikişlerim acıyor sanki yırtılcak gibi ztn aşağdaymış artl dikişler tutuyormuş doguma 7gün kaldı
Epifenomen ezggl kuzum doğumuna çok az kalmış, doktorun neden dikişlerini almadı? Bebek baş aşağıya dönmüş kafasıyla itekliyor olabilir. Doktorunla bir görüş istersen
ezggl Epifenomen sezeryan olucam dogumdn snra alıncak dikişler doktorm dogmda alınknca kanama ck oluyor ve enfeksiyon olma olasalıgı oluyor diyor
Epifenomen ezggl anladım kuzum nu haftalarda zaten böyle şikayetler olmadı çok normal yüksek ihtimal bebek baş aşağı dönmüştür
Edarana ezggl kuzum dikiş sebebin ne bende 3yil önce konizasyon oldum rahim ağzımdan birazı alındı şimdi yetmezlik var 25mm 28haftalik oldum 20mm olursa dikeriz dedi en çok taktığım şey doktorun biri sezeryan diyor biri normal yaparsın diyor sizler normalmi sezeryanmi olcaniz ben rahim ağzı kanseri oldum oyuzden ameliyat oldum çok korkuyorum
Asslliisyhn Ben 39. Haftamdayım serklajım vardı 36. Haftada dikişim alındı normal doğum olacak benim, doktorum normal doğuma uygun dedi. Ben çok dikişe baskı hissetmemiştim ama bazen batmalarım oluyordu