Yeni13 Hangi sütü içiyorsunuz ben süt konusunda çok kararsızım süt alıp yoğurt tüketmeye çalışıyorum ama süt içmediğim için yeterli gelmediğini düşünüyorum 🤔
Mihre Yeni13 Hazır sütlerin hiçbirini asla sağlıklı bulmadığım için tüketmiyorum.Zaten doktorlarda süt yerine fermente ürünler tavsiye ediyor.Ev yapımı yoğurt,kefir en sağlıklısı👌🏻Anne içinde,bebek içinde🐣
Yeni13 Zeyzeyka paketli hazır yiyecekleri beyinen kabul etmiyorum sağlıksız olduğunu düşünüp tiksiniyorum içemiyorum
Mihre Dh52 Ben ondan yoğurt yapıyorum ancak,fermente olunca zararlı bakteriler gidip faydalı hale geliyor.Hazır sütlerin hepsi aynı maalesef.
Mom092 Yeni13 içim süt içiyorum canim hafif bi tatlımsı oldugu icin seker flan atmadan direk gönderiyorum bi bardak gunde 😄
Mihre Yeni13 Marketlerde kefir mayası satılıyor o şekilde kendiniz yapabilirsiniz. Ama kefir danem,büyüyo ve baltalı markaları kefirde çok iyi.Probiyotik organizmaları çok yüksek.Oğluma gönül rahatlığı ile içirebiliyorum.
Zeyzeyka Yeni13 maalesef süte yapacak bi şey yok, sütçüden alıp yoğurt yapıyorum ama o da şüpheli, kaldı ki inekler aşılı ilaçlı doğala ulaşmak zor
Dh52 Mihre süt mide yanmasına iyi geliyor benide rahatlatan tek o olduğu için mecbur öyle tüketiyorum