Ulkumom Kizlar selam yaptıranlar var mı kaçıncı haftanizda yaptırdınız ve nasıl gecti neler yaptılar 🤩
Zeyzeyka Ulkumom 21 haftalıkken yaptırdım canım, yarım saat 40 dk kadar sürdü ultrasonla bütün organlarına tek tek bakıyor doktor, şanslıysanız bebeğiniz güzel pozlar verirse yüzünüde haftasına göre net görebiliyosunuz çok güzel bi şey 🥰
Srhtzlyh Ulkumom canım ben 20+5 iken yaptırdım. Bebeğimin bütün organlarını incelediler tek tek midesini kalbini böbreklerini vs. Çok güzel geçti bizimki çok şükür hiçbir sıkıntısı yokmuş bıcırığımın😊 birde cinsiyetini kesin olarak öğrendik hep saklamıştı bizimki orada kaçamıyor illaki görüyorlar. Şimdi 22+6 olduk kızçemle🤗
Gokmer Beni 18+1 de çağırdı. Acaba çok mu erken anlam veremedim. Doktorum normal dedi. Ama burda pkuyorum herkesin 20 ve 20. Haftadan sonraymış
Ulkumom Benide 23. Haftamda çağırdı doktor bı kaç hafta sonra gideceğim inşallah :) çok heyecanlıyım acaba kime benziyor diye :) inşallah sağlıklıdır miniğim şimdilik bu sıkıntı görmedi doktorum normal.ultrasonda 😍