Nasippp Serrax bende aynı evden nasıl çıktım bilmiyorum stres falan doktorun yüzüne bakıyorum ne diyecek DİE rabbim sonumuzu hayr etsin
Nasippp Ecmelbeyza Evt canım ya 2 gündür kasık ağrısından duramadım canım sıkıldı normalde perşembe günü gidecektim kontrole bu gün gittim ultrasonda gösterdi iyi bebek tahlil aldı işte eşim gelsin 3-4 gibi tahlilleri göstereceğiz hayırlısı İLE kucağımıza alalım vallahi herşeyde stres oluyorum
Nasippp Serrax girmedin mi hala doktora bana sordu 2 Li yaptırmak ister misin die dedim yok yaptırmak istemiyorum
Serrax Nasippp randevu almadan geldim ya dolmuştu aradığımda,sıra bekliyorum o yüzden. Sana ne dedi doktor
Nasippp Serrax bana bişey demedi devlet hastahanesi olduğu İÇİN tahlillerden sora konuşalım dedi 😂 ama anladığım kadarıyla hafif enfeksiyon var idrarda
Serrax Nasippp aa olabilir,benim de progestan fitilden dolayı oralarım aşırı yanıyo ya acaba mantar mı sorcam bugün
Nasippp Serrax fitil olarak mı kullanıyorsun sende bi tahlil falan yaptır olmadı eşim okuldan gelsin 3-4 gibi sonuç İÇİN gideceğiz
Nasippp Mega123 yani yapabilir her halde die düşündüm ama emin değilim doktor ilaç verir her halde o kadar su içiyorum enfeksiyon yine oluyor anlamıyorum nasıl iş
Nasippp Mega123 ay canım benim çok sağ ol hepimiz iyi olalım inş sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inş
Serrax Nasippp evet canım fitil olarak alıyorum. Şu buharanın kokusu artık midemi bulandırıyo ya daraldım yeminle. Sıra aşırı ağır ilerliyo
Nasippp Serrax Evt canım randevusuz gidilmeyecek oralara kalabalık mı öğlen sonu pek kişi olmuyor ama
Nasippp Mega123 sanırım geçmeyecek o kadar su içmeme hala varsa daha ne yapayım bilyorıl bebeğime zarar vermesinde benim için önemli değil
Serrax Nasippp#10687515 çıktım şimdi canım çok şükür bir sıkıntı yok🤲🏼🤲🏼 Kımıl kımıldı😍😍 sanki pipi gördüm dedi ama emin olamadı tabii,11+5 ölçtü. Rahatladım çok şükür ya
Nurr24 Serrax aynı haftadayız dikkatimi cekti de sevindim adınıza bu ara gerçekten bi endişe hep bişey soracaktm benim göbeğim yani rahim yerim baya belirginleşti sizinde belirgin mi ☺️
Ecmelbeyza Serrax 😅ya ben de sordum 10+4 söylemedi . Elleri kolları yüzüyo gibi 😍ne güzeldi yaa . Bir daha ki hafta belli olur mu ki acaba
Nasippp Serrax maşallah benim de son adet tarihine göre 11+4 ama ultrasonda hep geri çıkıyor bu gün de 11+0 çıktı sanırım döllenmesiyle alakalı bi durum. Genelde geriden gelince kız diyorlar benimki kız olacak galiba 😂 2 Li testi ne yaptın he benimki de hareketliydi doktor gösterdi kafasını elini kolunu 🥰
Mega123 Serrax İyii gözün aydın olsun canım 🥰 inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻❤️
Serrax Nurr24 bir şişkinlik var da acaba gaz mı diye düşünüyorum biraz baklagil yedim bu aralar. Daha çıkmaz heralde karnımız daha erken bence
Serrax Ecmelbeyza bir sonraki gelmene netleşir dedi. 14 te anca heralde. 10 hafta daha çok minnak annesi gözükmez daha😄
Serrax Nasippp ense ölçümü yaptı 1,07 çıktı. Kan verdim 10 gün sonra çıkacak sonuçlar canım. Allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize
Mega123 Nasippp İnşallah geçer canım içini ferah tut hayırlısıyla bende gidip çarşamba görseydim kuzumu bir an önce gelse çarşamba diye bekliyorum 🤗🤗🤗