Nurggggl Ben de bugün fark ettim daha yeni oluşuyor galiba catlamiyodu geçen hafta sonu bir akrabam karnına bı bakım mi dedi oo hiç çatlak yok dedi ve bugün baktım çatlak oluşuyor 31.haftaya girmek üzereyim acaba geçer mi daha çok yeni çünkü 🙄🙄🙄🙄🥴🥴🥴
Nurr32 Fatmanur_derici tatlım hemen Bepanthol pişik önleyici merhem sür bol bol devamlı kurudukca tekrarla 3-4 güne geçer ins benimde böyle çıkmıştı faydasını gördüm başka marka pişik kremi de belki fayda eder sonuçta işlevi aynıdır diye düşünüyorum. İlerlemeden hemen bi dene canım kırmızı izler geri dönüşü oluyor ama beyazlayinca olmuyor malesef 🥰
baby26 Umitvar karın çok gergin olduğundan Kimisinde pek belli olmuyor can gibi karın doğumdan sonra sarkan deri de çizgi çizgi baya gözle görünür hale geliyor çok kişi böyle oldu çevremde 🤷🏻♀️
riverandsun Umitvar tırnaklama asla o zaman çatlar. Ellerinin içiyle ovala ya da ıslat. Ben buz sürerdim çok kaşındığında
MelikeKrnz Bende lierac kullanıyorum 6. Aydayım karın bölgemde henüz çatlak yok ama göğüslerimde çatlak oldu anlam veremedim sadece bir gece kullanmadım sanırım o gecede göğüslerimde çizgiler oluştu. İhmale gelmiyor kızlar