Suraaa Mêrhaba kızlar o kadar üzgünüm ki sürêkli agliyorum bu durum o kadar zor vê cok gurur kırıcı aynaya bakmak istêmiyorum varislerim hêr iki bacagımdada var maddi durumum cok iyi dêil 3 dogum yaptım haliyle varisler olıştu yaşım daha 24 bunlarla yaşamak istêmiyorum kullanıp mêmnun kaldıgınız varis kremi onerir mısınız 😭😭 inşallah gêçêr inşallah
elkakimmon Suraaa evet kuzum maalesef kremle geçen bir şey değil. Çeşitli yöntemlerle kurtulabilirsin, pandemi dönemi olmasa hastanelerin ilgili bölümlerine bak diyecektim, annem bu şekilde tedavi oldu çünkü. Araştır kuzum netten
Naren1 Suraaa malesef kremle çorapla oluşan varis geçmez😔 hamilelikte benim de iki bacağımda çıktı canım doğumdan sonra kalp ve damara gidip köpük tedavisi olmayı düşünüyorum
Suraaa Naren1 cok üzücü bir durum köpük têdavisini izledim cok iyi gêliyor gêrçêktên umarım bêndê yaptıra bilirim elkakimmon bir umut bêlki kullanan vardır diyê beklicem cnm ama beklentim umudum da azaldı ên iyisi pandemi bittikten sonra cözüme basvurmak😔