Elfynsmr Duyguork 5. Ayın sonunda 🤦🏼♀️ Yağlandığım halde bi gün uyandığımda bacaklarımn üst kısmı çatlamıştı yağlanmaya devam ama çatlıyorum az az. Genetik birazda maalesef. Doğuma kadar yağlanmaya devam edicem ne kadar az o kadar iyi
Zsnbr Duyguork Bn suan 24 haftalık olcam ama bayaadır başlamış çatlamalar özellikle yan taraflarım 🤦🏻♀️ Yağ krem hcbsy fayda etmiyor ama devam ediyorm hala sürmeye
Oglakdorukcum Duyguork bio oil kullanıyorum karnım cıkmadan basladım sımdi badem yağıda sabahları aksamları bio oil sürmeyi düsünüyorum
merve0128 Duyguork çatlamadım ben ama hamile kaldığımı öğrendikten sonra zeytinyağlı bebe yağı sürdüm hep etkisi oldu gerçekten
ayseguler01 Duyguork 22+3 haftalığız. Karnımda ya da bacaklarımda çatlama olmadı sadece yatarken nemlendirici sürüyorum onu da düzenli yaptığım söylenemez. Ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum 🤷♀️
TgbaaK Duyguork son ayımdayım hiç birşey kullanmadım çatlağım 0 bence biraz genetik. En iyi en pahalı kremi de kullansan yine de çatlıyor. Yakınlarımdan duyduklarım. Sadece önlemek için orta fiyatlı krem alınıp kullanılabilir diye düşünüyorum
Duyguork @Elfynsmr bende 25. Haftadayım bir kaç gündür çatladım Hindistan cevizi yağı kullandığım halde sanırım beyaz tenlilerde daha çok oluyormuş
Elfynsmr Duyguork evet aynen beyaz tenlileree daha çok oluyormuş yine yağlanmayı ihmal etmiyorum ama ilk başlarda çok üzülmüştüm çatladığımı görünce şimdi yapacak bişey yok diyorum napalım 🤷🏼♀️
Kubrayuksek Duyguork ben hiç bişey kullanmıyorum çatlaklar bile genetik oluyor canım bende 6.aya kadar çatlak yoktu 6.aydan sonra bir anda karnım çatlamaya başladı şuan 34+6 haftalığım çatlamaya devam ediyor 🤭 ama olsun en güzel izler bunlar 🥰🙈
gokcecan Duyguork 38+3üm ve göbeğimle kasığım arasında yeni çatladım. Şimdiye kadar bebe yağı sürüyodum. Onun etkisi var mı bilmiyorum. Ama gün güne de çatlaklar uzuyo :( hiç çatlamıcakmışım gibiydi birden görüverdim ya.
Gamzee26 Duyguork Bebak markasının acıbadem sütü kullanıyorum, eczaneden alıyorum 25 TL fiyatı kullanan bi arkadaşım önerdi hiç çatlamamış kullandığı için. 16 haftalığım ben
Duyguork @Kubrayuksek aynen bende 6.ayda birden oluşuverdi evet en güzel izler napalım çatladık bi kere 😌
Duyguork @Gamzee26 ilk kez duydum belki onun genetiktr ve esmerlerde daha az oluyormuş acı badem sütü bu kadar etkiliyse alalım bizde
yasen1 Bacak arkası ve popom çatladı umrumdami değil 😂 ilkdeeen aaa demistim şimdi alıştım kremmis yagmis bahane catlayan vvucuda bisi fayda etmiyor