esosh Merhaba, herkese sağlıklı gebelikler diliyorum. Kendi dondurduğumuz domates, bezelye gibi gıdaları gebelikte tüketmenin bir zararı olur mu acaba? Bilgi paylaşırsanız sevinirim
1987gokce esosh bişey olmaz canım hatta daha bile iyi konserve hazır gıdalardan. Bende hamileliğimin başında endişe etmiştim senin gibi 😊
NaimeYilmaz esosh ohoo koca kıs buzluktan yedm 😊 konserve desen belkı derim ama donuk urunde sorun yasamazsn sadece 2 kere dondrulmus olmasın. Mesela cıg etı cıkarıp pısırıp pısmıs halde koyup cozdurursen normalde bıle sorun yasarsn onun dısında ıcın rahat olsn 🙏
Sonay esosh ben bunları tv de bi bayan doktorun gebelikte döndürülmüş gıda tüketmesinin aha faydalı olduğunu söyledi . En sağlıklısı imkanın varsa tüket derim 👍
1987gokce esosh sorma neler neler geçiyo aklından çok iyi biliyorum 😊 her doktora gittiğimde ağzının içine bakıyorum hala çok Şükür bi sıkıntımız olmamasına rağmen. Endiselerimiz cok normal anayiz biz ana 😁 Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin. 💕
Zeynepmom esosh dondurulmuş gıdaları kendi haline bırakıp erisin sıcak suya atma direk içinde bakteri ürer ben böyle okudum internette
Kdrfts esosh hic bir zararinin oldugunu dusunmuyorum hatta hormonlu yemektense mevsiminde dondurulmus daha saglikli geliyor canim