Durukusunannesi Kızlar açlık kan şekerim 92, 1.saat tokluk kan şekerim 156, 2.saat 114 çıktı bana normal gibi geldi ama doktorum yüksek olduğunu dahiliyeye gözükmem gerektiğini söyledi sizce de yüksek mi sonuçlar 🤷🏻♀️
ikizannesi2985 Durukusunannesi açlık 90 ve altı olmalı, 1.saat tokluk 153 ve altı olmalı. Bi tık yüksek çıkmış canım. dahiliye diyetisyene yönlendirir büyük ihtimal. Diyetle halledersin korkma
KardelenYB Durukusunannesi 1. Saat 180 altı 2. Saat 140 altı olunca normal oluyor aslında kaç mg yükleme yapıldı
esrAlp Durukusunannesi aynen ben internetten baktım açlığım biraz yüksrkti onu da umursamadı ama ben gebeliğin başından beri açlık şekerime baktırıyorum devamlı bebek biraz önde gidince sanırım ondan da emin oldu yüklemeye gerek duymadı
maggie Şeker yüklemesini nasıl yaptırdınız acaba? Ben de yatın yaptıracağım da glikozu kendim mi alacağım bilmiyorum
Durukusunannesi maggie aç karnına kan verdim sonra eczaneden glukoz alıp içtim 10 liraydı 1 saat sonra kan verdim 1 saat sonra yine kan verdim bu arada hiç bişey yiyip içmedim
KardelenYB Durukusunannesi değerler normal canım ben sana örnek atayım benim cıktı sekerim nasıl dahiliye veya endokrine godnerdıklerını aralıkların aç 90-110 tok1 saat 90-180 tok 2. Saat 90-140 olmadı lazım sneinde öyle zaten nasıl git diyebildi anlamadım
Durukusunannesi KardelenYB ben de anlamadım gerçekten insanı tedirgin ediyorlar durduk yere dikkat edicem biraz yediklerime önüne geçebileceğimi düşünüyorum
KardelenYB Durukusunannesi bence normal sen ekmek felan kes hem kilona faydası olur yediklerini azaltırsın porsiyon olarak rahatlarsın yani en azından