Kdrfts Toprak12 21-22 haftalarda tam net hissetmeye baslamistim bazi bebekler daha gec hareket edebiliyor bu haftalarda yogunlasir sizinkide
Toprak12 Merveacrl Maşallah tabim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😊 benimkide bi tekme atsa kendini baya belli etse rahatlıyacam 😔
Merveacrl Toprak12 zaten oynamadan önce hergün doktordaydım 😂 hep içimde şüphe vardı acaba bişey oldu mı diye ama şuan saatleri bile belli 😂 gece 12.30 da başlıyo oynamaya yarım saat sürüyor sabah da 11 de başlıyor 😍😂
tomurcukannesi Toprak12 ben 17-18 de uzandığım zamanlarda hissetmeye başladım bişeyler kıpırdıyo içerde net olarak anlıyosun seyirme gibi değil. şuan 19 um ayaktaykende hissediyorum artık☺
Toprak12 tomurcukannesi Yaa maşallah😍 bende 13basladı seyirmd yine kıpırtı varda net değil çokda kafama taktım yani 😔
Toprak12 Merveacrl yaaa çok tatlıı 😂😍😍 banada biran önce hissetmesi nasip olsun böyle duydukca daha çok bekliyorum ama yattığımda neden hissetmiyorum ayakta vy otururken yine ufak tefek bişeyler varda yatınca yok 😔
HamisMervis Toprak12 bende ilk 18de hissettim şu an 20. Haftadayım uzandığımda pıtır pıtır hissediyorum maşallah 🙂) ama bu son 4, 5 gündür her gün hissediyorum yatınca.. çok güzel duyguymuş Allah’a bin şükür 😍😍😍
Toprak12 HamisMervis Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin evet ilk hayatımıza geldikleri andan beri güzel ama onu hissetmek ayrı bi güzel 😍❤