cagla24 Gizemito cumartesi belli olacak ben de 6 veya 7 ekim istiyorum doktorum biraz daha erken almayı düşünüyor ama 🙃 çok sevindim sağlıkla gelsin Uraz Bulut paşa 🥰
Gizemito cagla24 Aminnnn çok teşekkürler 🌸🌸🌸 Sizin miniğinizde sağlıkla zamanında gelsin inşallah 😍 Hayırlı doğumlar olsun hepimize 🥰
Cinarinannesii_ Elbu Anladım ister sezaryen ister normal doğum Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙂
ipekayan Benimde son 28 ve çok heyecanlıyım 🙈 Nasıl olacak merakla bekliyorum. Sağlıkla gelsin yavrularımz 🤗
Elbu cagla24 36 ya kadar doner dedi donmezse yoluna bakicaz dedi yoluda sezeryan sizin doktorunuz nededi 😊
cagla24 Elbu bizim de aynı cuma günü 36 oluyorum cumartesi günü çağırdı bakalım dedi gün verecek sezaryene 37 nin sonumda alırız dedi bana da erken geldi 38 in içinde almasını istiyorum bakalım cumartesi netleşecek
cagla24 Elbu yer daraldıkça dönme ihtimali de azalıyor ama doktorum da bu pozisyonda doğumun başlamasından çekiniyor o yüzden 37+5 37+6 gibi almayı düşünüyor benim de aklım allak bullak oldu bekliyorum ama döneceği de yok