Burcinisp88 Tevhidehli1 ben 2 gün boyunca ıslatıyorum 8 saatte bir suyunu değiştirerek. Gaz falan yapmıyor o zaman. Bolca yapıyorum. Haşlayıp dondurucuya küçük küçük atıyorum. Hem pratik oluyor hem de değişik.
eliftok Tevhidehli1 bir orta patatesi küçük küp şeklinde doğrayın çok az yağda kavurun üzerine iki yumurta kırın patates tadı yumurtayı bastırıyor.benimde mide mi bozmaya başladı yumurta ve patatesle Melemenle yiyorum.birde fırın tepsisine fırın kağıdı koyunuz.3 - 4 dilim ekmeği yumurtaya banın üzerine az terayağı ve peynir atıp fırında 15 dakka pişirin.Peynir bol olunca terayağı ile yumurta kokusu az oluyor.
Byzalya fndk_06 sadece çorba içebiliyorum 7+4 haftalık hamileyim 3 öğün çorba sabah öğlen akşam midem başka hiç bir şey istemiyor sizve bu bebeğe zararlı mı
Tugce_Akgun Rumeysa04092020 benim 18 haftalığa kadar sürmüştü. Hiç geçmicek gibi geliyor ama şuan ne bulursam yiyorum sorun olmuyor ☺️
Bs1234 Ya ben resmen aç geziyorum hiç bişey yiyemiyorum korkuyorum bebek gelişmez diye ama yiyemiyorum napim herşey pis kokuyo napcam bilmiyorum bu hafta 3 aylık olucaz
Emelgizzem Bs1234 sabret kuzum az kalmış artık yavaş yavaş bulantın geçer bende öyleydim ölçem sanıyordum açlıktan
Kubravci fndk_06 Allah ne verdiyse evde ne varsa onu yiyorum. Hergun haslama hergun tsut hele ki hergun cevizi tuketemiyorum midem bulaniyor. Hergun duzenli tuketebilmek icin tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Mesela ozellikle cevizi hergun nasil tuketebilirim tadi agir kuru geliyor nedense
Ebruakcetin Kubravci kaynamış yumurta için zeytinyağı kekik ve pulbiber iyi arkadaş olabiliyorlar. Cevizi, bal veya muz ile deneyebilirsin. sütü de ben arada canım soğuk birşeyler isteyince süt muz ve kakaoyu mix and go ile ( blenderda olur) çekiyorum kakaolu süt oluyor yada donmus çilekler ile sütü çekiyorum aynı şekilde, şekeri az gelirse bal ile tatlandirabilirsin🤗
26082608 fndk_06 her sabah mutlaka yumurta. Peynir, zeytin, tereyağı, bal, domates salatalık, çay. İkindi gibi meyve çerez akşam haftada bir balık ve iki gün köfte gibi et, diğer günler sebze yemeği. Bol salata yanlarında.