Evet arkadaşlar artık benimde nasibimde varmış doğum hikayemi anlatmak hep çok isterdim o günün gelmesini ve gün geldi çattı 😂
geçen hafta cumartesi günü kontrolüm vardı ve suyum azalmıştı bebeğim kendini geliştiremiyordu ama ben 2 günde 19lt falan su tükettiğim halde gün gün suyum azalıyordu plesantam yaşlanmış oysaki doktorum muaynede suyumun daha da azaldığını söyleyince ya pazartesi suni sancıyla doğumu başlatalım yada bekleyelim ama beklersek bebeğimin riske gireceğini söyledi bende suni sancıyı kabul ettim pazartesi sabah 7.30 da suni sancı almaya başladım bu arada 38+1 gündeyiz bebeğimin başıda kanalda değil ben başladım hastane koridorunda Yürümeye çömelip kalkmaya saat 15.00 hala ne açılma var ne sancı sancım 100 lerde 140 lara yükseliyor bende tık yok hemşireler senin kıvranman gerekiyor şuan diyor ama bende hala tık yok doktorum geldi ve bebeğimin kalp atışlarında yavaşlama olduğunu söyledi ve acil sezeryana alındım 15.28 de bebeğim doğdu ama o müthiş bir koku o ses allahım her isteyene yaşatsın memeyi hemencik aldı oğlum 6 saat sonra yürüdüm doktorum korsemi de taktırdı ve şuan karnım yok denecek kadar az allahım çok şükür benide kurtardı sorularınız varsa sorun sezeryanla suni sancıyla ilgili bebekle ilgili severek yardımcı olurum