Birgul SEVYIL 5 haftalığım göğüslerim aşırı ağırıyor şiş, kasık batmalarım oluyor zaman zaman bugun halsizim hiç bişey yapamıyorum
Birgul SEVYIL aynen kan verdin mi ben daha keseyi göremedim pazartesi gidecem dün hcg 512 çıktı Pazartesi 5+5 oluyo artık görürüz dedi bakalım inşallah sağlıkla görcez🤲🏻🌸
Busraata33 SEVYIL bnde 3haftalik ogrenmiştim aşırı mide bulantım vardı öyle anladım kasıklarim ağrıyordu adet sancisi gibi,çok zayiftim 8haftaya Kadar inanmamıştım 😀 suan 34+4uz cok şükür 🙏
DamlaMucize Senin de çok yeni hiç bir belirti olmuyor sadece göğüs ağrısı olur diye düşünüyorum verdin mi Bthcg kaç çıktı
SEVYIL Birgul inşallah rabbim sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin 😍 Verdim 52 çıktı daha çok yeniiiii büğün yine kan verdim
SEVYIL Selinbam canım 4 gün kala adetime kan tahlili yaptım öylesine çünkü çok bulantı baş dönmesi oluyordu kan tahlilimde 52 çıktı 2’inci hamileliğim olduğu için hemen belli etti kendini 🙈
Nuray23 SEVYIL sadece gogus siskinligi vardi baska bisey yoktu 3 haftalikken keske hep o sekilde kalsaydi suan cok fenayim
SEVYIL Nuray23 Benimde şuan bulantı göğüs sancısı baş dönmesi yorgunluk var 🤲🏻 Şuankı fenalığın ne canım? ###
Nuray23 SEVYIL halsizlik bas donmesi asiri mide bulanmasi . Vitamin eksiklerim var onlari aliyorum. Guatr cikti o ilaci aliyorum derken kafam kalkmiyor yastiktan canim. Oyle yani hakkimizda hayirlisi
Birgul SEVYIL aminn inşallah, benim adete 4 gün kala 12 çıkmıştı 3 gün sonra 70 oldu dün 512 senin yine yüksek çıkmış sağlıkla artar inşallah ne zaman alacaksın sonucunu?
Selinbam SEVYIL hmm tahlil yaptrmıssan iyi çnkü bazı arkadaslar kendi teşhis koyuyo hamileliğine ne yazık ki sonrası hayal kırıklığı oluyor
SEVYIL Birgul Çok sağol gülüm Allahım sağ selamet kuçağımıza almayı nasip etsin :) akşam sonuç gelir 🤲🏻
SEVYIL Selinbam Evet 2 defa uzuldum test positif cikti sonra kan negatifti simdi ise hemen kan tahlili yaptirdim positif 🙉