ROezcelik Bugün maalesef haalen biseyin gelismedigi söylendi. 7.haftamdayim ve napcagmi bilmiyorum fikirlerinizi alayim bu durumu yasayan varmiydi ve siz ne yaptiniz 😔
Sahrammm ROezcelik bende 7+3üm bende kalp atışı duyamadım yolk kesesi 13mm dedi doktorum 15 olmasını bekleyelim dedi cuma günü gidicem en korktuğum şey inşallah öyle kötü haberler almayız kuzum rabbim büyük senin yolk kesen görüldü mü?
ftmm38 ROezcelik hayırlısı olsun ınsallah bende bekliyorum dua edip beklemekten başka yapacak bisey yok başka doktora gitmeyi deneyin bi kaç gün sonra
Ebru222 Bana boş gebelik dendi 12 gün bekledim daha sonra bebek ve kalp atışı 7+1 de duydum darısı size inşallah
ROezcelik Ebru222 Sana neden okadar erken bos gebelik demislerki cnm 7. Haftadan önce kese görülür benim bildigim bebek ondan sonra gelisio hizla
ROezcelik Evet benim hem distaki kesem hem yolk kesem görünmüstü gayet güzel bi sekilde.. Basta kese ilk görüldügnde 7lerdeyken 2.kontrolümde 13lere geldi yani sadece dis kese büyümüstü ama icinde bisey gelismedi ne yazikki☹ Sende bebek görüldümü
Sahrammm ROezcelik bebek için bşy demedi sadece kalp atışı için 15 mm olması gerek yolk kesesinin dedi cuma mutlaka gel de normal bakalım olmazsa alttan bakacam dedi. Ama 6 haftalık gittiğim de biraz zorlandı buldum dedi rahmin en güvenli yerinde korkma düşük olmaz dedi hatta ben hocam dış gebelik demeyin dedim hayır korkma dedi sonra 7 haftalık gittim işte o zaman da yolk daha büyümemiş yeterli boyutta değil dedi 15 olsun dedi inna anlamadım ya 😔
Ebru222 ROezcelik bilmem bana öyle dediler kürtaj dediler ben acele etmedim iyikide acele etmemişim. Sonradan görüldü. Bekleyin biraz belki son anda görülür.
Kbraozkn Bende 7 haftalığım dün gittim keseyi gördü fakat haftasına göre daha büyük görmemiz gerekirdi dedi 48 arayla kan testi istedi yarın gidicem tekrar kan testi vericem %70lık artış olursa bekleriz olmazsa beklemenin anlamı yok dedi 😔😔
ROezcelik Kbraozkn Aynen bendede öyle oldu ultrasondan bakti kan testine gerek duymadi yoksa pazartesi yapilmisti kan testi bugünde eslestirilcekti.. Ama 1 hafta daha beklemek istiyorum kesenin nasil olsa icinde bi zarari yokmus.. sonrada hap yoluyla düscekmis😔 Insallah iyi sonuclar alirsin cnm
ROezcelik Emne123 Bazen erken olabiliyo ben 4 haftalikken gittigmde bisey belli deilde anca 5 haftada kesem olusmustu yani 2.kontrolde.
ROezcelik Sahrammm Ne yazikki bazen duraklayabiliyo gelismeler, ben haala kendime inandirmak istemedigm icin bu durumu 1 hafta daha beklemek istedim, cünki ne mucizeler duydum okudum neler oluyo..oluyoya insanda bi kücük umut iste
ROezcelik ftmm38 Hayirlisi insallah Baska bi doktora gitmek aklima gelmedi cünki suanki gittigm özel doktor cok bilinen ve sevilen bi doktor isine hakim oyüzden hic düsünmemistim farkli biyere gitmek..ne degisebilirki ?
Emne123 ROezcelik benim de kesem falan çok iyi ama bebek daha gözükmedi kalp atışlarını dinleyeceğim inşallah
Sahrammm ROezcelik tabi ki çok haklısın rabbim kimseye yaşatmasın 😔 inşallah ikimiz de güzel haberler alırız kuzum
ROezcelik Emne123 Insallah bunlar güzel bekleyisler allahtan dilerim herseyin güzel gelissin güzel haberler al
ftmm38 ROezcelik her doktor farklı görüşe sahiptir en iyi özel doktor olabilir siz bilirsiniz içiniz rahat eder
ROezcelik _anne Evet zaten aslinda normal olanda böyle sendeki gibi 7.haftada fln insallah görürsün bebegi ve kalp atisini