Endiselianne20 Glukoz açlık 93 Insulin açlık 29,4 Homa 6,75 cıktı cok mu yüksek bu değerlere gore gebelik şekerim çıkar mi😪
Endiselianne20 babysevgi şeker çıkartacak kadarmi 😔 henüz doktora göstermedim pazartesi şeker yüklemem var korkuyorum o yüzden
babysevgi Endiselianne20 her insülin direnci yüksek olan annede gebelik şekeri çıkmayabiliyor bunların bir bağlantısı yok ikisi farklı şeyler . İnsülin direnci en basta gebe kalmayı zorlaştırmaktadır bnu belki biliyorsunuz yedık içtiklerinize aynı oranda dikkt edin. Yüklemede belli olucaktır. Karamsar olmanıza gerek yok bu kdr :)
Endiselianne20 babysevgi hamilelikten beridir 4 5 kilo vermiştim dikkat ettiğim için üzmüştür diye umut etmiştim böyle görünce çok üzüldüm. INSALALH çıkmaz cok teşekkür derim bilgilendirdiginiz icin🙏
babysevgi Endiselianne20 rica ederim . 75 mg veya 100 mg yükleme için dr unuz yönlendirektir. 50 yapılmaz muhtemelen. Ztn 50 mg bir tanı değil tarama testi . Dr unuz en doğrusuna yönlendirir . Umarım temiz çıkar :) kendinize iyi davranın