Hepinize merhaba😍 beni burada belki birkaç kişi bilir hatırlar hep bi ağrı bir sorun yaşayan ben cumartesi günü doğum günümdü eşimle çıktık dolardık doğum günü kızıyım bir şımarmalar derken belime hafif hafif ağrılar girdi yine tabi hep olduğu için eve gidip dinlenirim dedim ama sonra dikkat ettim hareketlerde bir azlık vardı sanki salladım karnımı tatlı yedim hiçte sevmem ama zorladım en son doktoru aradım dedim hareketlerini hissetmiyorum ben birşeyler söyledi eğer olmazsa hastaneye gel dedi tabi ki bende hala his yok kalkıp gittim hastaneye ebe muayene etti yumuşama var ama açılma yok dedi bu sırada sancılar vurdu ama aşırı hissetmiyorum ta ki gece yarısına gelene kadar belime bir ağrı girdi hastaneyi inletiyorum eşim tutamıyor beni o derece kötü bir ağrı doktor geldi ve dedi ki seninki doğum sancısı değil ama yine bir nts bakalım tamam dedim ama sancılar 100 ü göstermeye başladı kimse tutamıyor beni ve sezaryen olcaktım 23 ünde zorunlu olarak sancı çekmemem lazım böyle bir acı yok doktor geldi en sonunda doğuma almamız lazım seni dedi gelmesini istermen bir anda erken ama dedim bişey olursa diye ağlamaya başladım neyse herkes toplandı hazırlandık derken girdim ameliyathaneye narkoz verdiler sanki 2 dk zonra gözümü açmış gibi kolunu tuttuğuma kızım nasıl diye sormaya başladım kendime gelmeden daha eşimi gördüm gözleri yaşlı görmek ister misin dedi getirdiler minik kuşumu ama bu çok güzelmiş dedim doktora biz bu kadar güzel değiliz karışmış olmasın dedim😍😁 neyse ki kızıma sağlıklı bir şekilde doğum günümde 37. Hafta sezaryenle kavuştum burada korkanları görürdüm inanın korkmayın hiçbir şey yok tabi az ağrılar oluyor ama hemen geçiyor sonunda iyiki diyorsun inşallah hepiniz zamanında sağlıklı bir şekilde iyiki dersiniz dualarım sizinle😍❤