Merhaba arkadaşlar 25 Eylül regl günüm doktor regl 3.ncü günü iğneye başlattı ve hergun aynı saatte vurundum 5 Ekim yumurta toplama işlemi yapıldı toplamda 6 yumurta toplandı ve iğneye devam birde antibiyotik verdi ertesi gün aradılar 3 ü süper kaliteli 2 si supere çok yakın denildi 3.gun aradılar 4 ve 5.ci günü embriyo icin çok zorlayıcı oluyormuş çok dua ettim ertesi gün 3 kaldı dediler 10 Ekim transfer günü gittiğimde 2 embriyo kalmışdı ve ikiside transfer edildi biri iyi kalitede biri orta yani dondurmak için elimizde kalmadı transfer yapılırken embriyo lardan birinin hareket ettiğini gördük ve hemşire sevinç ile bağırdı hocam bu hareket etti sordum ne oluyor hareket edince dedi genelde hep hamile olunuyor ve iğne günde bir kez iken ikiye çıkarttı sabah akşam ve estorofem günde 3 kez kullanmam gerekti aradan 10 gün geçti 20 Ekim günü test günüm yaptırdım değerim 259 çıktı 1 gün bekleyip ertesi gün tekrar yaptırdım bu kez 544 çıktı iğneye devam ediyorum ve estorofeme bu arada aşırı ağrılı sancılı zannederdim transferi inanın mutluluktan başka hiç birşey hissetmedim çünkü embriyo yani bebeklerime kavustugumu hissettim zaten acısız ağrısız bir işlemmiş oysaki çok korkmuştum zor olacak diye 10 gün yattım ve hissettiklerim transferden 2gün sonra kasıkta batma adet ağrısı 8 gün sonra bel ağrısı ve yine adet ağrısı ve batma çok hafif göğüs de hassasiyet hatta bu ağrıları adet ağrısı sandım ama meğerse bebek tutunuyormus daha önce hiç bir tedavi görmedim ilk tedavim tüp bebek tedavisi oldu doktorum İstanbul Liv hospital Ulus Bülent Baysal ve harika ilgilendi benimle rabbim hepinizin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerinizin karşılığını Allah’ın izniyle inşallah alırsınız 😍