selmapekel 8+4 üm bulantilarim bas donmelerim aniden gecti arada geliyor korkuyorum acaba bebege bisey mi hormonlar mi azaliyor diye basina gelen var mi 🙄
selmapekel ins normaldir ya randevum 3 gun sonra bulantim 3 haftadir devam ediyordu bugun birden kesildi sevinemedim bile
Gozdeee Ben 2 hafta once gördüm bebisii ayin sonunda kalp atislarini dinleyecegiz insallah ama mide eksimem felan vardi onlarda hep kayboldu ama okumustum bazen boyle hemen belirtiler kaybolabiliyormus 🙂 iyi dusunelim iyi olsun insallah
Selinbulutcu Normal kızlar illa ki aynı şekilde devam etmez. Benim 6. Ve 7.haftada sürekli mide bulantım yanmalarım oldu. 8.haftada bi gün oldu bi gün olmadı. Dün 9. Haftama girdim geçti bişe kalmadı. Aynı gün doktorada gittim her şey yolundaymış 😍😍 korkmayın
Gozdeee Valla rahatlattin bende 9 haftaya kadar hepsi vardi ama 3-4 gun once az aldi 10uncu haftama geldim 2 hafta sonra randevumuz var bakalim hayirlisi 😊❤
selmapekel Selinbulutcu aynen ozlemisim bu gunlerimi basimi yastiktan kaldiramiyorum masallah iyiyim simdi
selmapekel az once doktordan geldim normalmis tekrar kalp atislarini duydummm cok mutlu oldum her gun bir olmayabilir dedi psikolojini bozma dedi sizin de gobeginiz atiyor mu ya kumandayi koydum cok hizli hareket ediyor ama daha 8 haftalik niye boyle ki sizce
selmapekel yok benim normalde az bi gobegim vardi bulantilardan o da gitti ama herhalde damar hareketi internette oyle yazio daha cok erkenmis 🤗🤗