Mom046 Deletedmom95 Merhaba eşiniz de girdi mi yanınızda bende gideceğim kendisine yakın zaman da ama pek bilgi sahibi değilim hakkında
Deletedmom95 Mom046 eşim girdi hatta kız kardeşimi almazlar diye o bekleme salonunda kalmıştı. Orda oturduğunu duyunca “ teyzemizde gelsin” dedi yani hem eşim hem kız kardeşim girdi içeri 😇😇
cgelmas __empatizan beni asistanı aramıştı 566 tl dedi ama bilmiyorum oranın hastası olduğum için midir acaba
Deletedmom95 Feyzaaa1 1 tane renkli verdi yüzünü diğerleri siyah beyaz. Yeri Ümraniye santralde akbankım üstünde iş merkezi var onun 3. Katı yanlış hatırlamıyorsam zaten oraya gidince tabelası var dikkatinizi çeker 😇😇
Feyzaaa1 Deletedmom95 peki ultrason ekranında biz renkli görebiliyor muyuz o bakarken yoksa siyah beyaz mı
Deletedmom95 Feyzaaa1 ikisinde de görüyorsun yani doktor hangisi ile bakıyorsa sende onunla görüyorsun senin ekranın ayrı tam karsında doktorun ekranı ayrı yani görücem diye başını çevirmek zorunda kalmıyorsun. Korona zamanı gittik 6- 7 hafta önce falandı. 😇
Deletedmom95 Feyzaaa1 estagfurullah tabiki sor aklında kalmasın hiç bişey 🌿 Çok güler yüzlü cidden esprileri olsun bebekle konuşması olsun. 40 dk civarı sürdü.
Busraveminisi1 Oz-lem pendik medical park perinatoloji Dr. Ercüment müngen e gittim çok memnun kaldım