Azracan Sezaryenle beşinci doğum olurmu 😓ben en son 4te kadar biliyorum 5 ve ya 6 duyan varmı😞ablamın oğlu yok diye eşi kordonları bağlanmasına izin vermedi
Sermec27 Azracan olan var ama tabi cok riskli ayrıca diyelim ablanız hamile kaldı bunun erkek olacagı ne belli hakkında hayırlısı olsun
cloverart Azracan başka çocuk istemiyorsa korunsun ablanız, ertesi gün hapı, spiral vs haberi bile olmaz eniştenizin. Kesin bilgim yok ama bende 3 diye biliyordum açıkçası. Ama mecbur kalınırsa ne olacak illaki o çocuk doğacak yani..
Eha1 Azracan canım ben yeni 9 günlük doğum uaptim 4. Sezeryan ben çok korkarak doğuma grdim doktorum çok ama ck korkuttu ama anestezi teknikerleri ile konuştum orda 5. Olan olmuş hiç bir sıkıntısı da olmmais kadının benden önce olmuş olacağı varsa iki üç de de sıkıntı olabiliyor ama riskli dikkat etmesinde sürekli takip altında olmasında fayda var ben bilmiyordum öğrendim bari benm.gobo kimse kalmasin
ecembugra53 Azracan nasıl bi zihniyet erkek çocuk içim sürekli çocuk mu yapılırmış cok yanlış Allah kulunu verdiği çocukla sınar kız erkek evladı ayrımı olır mu cok yanlış
Azracan cloverart ablam istemiyor canım ama eşi oğlum olsun diye bağlatmadı 😕çok sinir oldum rahim zede görür ya
Azracan ecembugra53 katılıyorum cahil işte ablam bağlayın demiş o yok demiş doktor rahimine yazık demiş ara veririz demiş ne düşüncedeyse 😡
Eha1 Azracan canım benmm madem erkek istiyo iyi bir doktor bulsun enisteniz benm de 4 kızım var ama.ben yaşım ufak diye istemedim bağlatmak başka bişey icin değil bı daha doğurmak göze almak çok Ama çok zor
Azracan Eha1 haklısın evet erkek istiyor canım ve bunda erkek dendi doğuma kadar ve Kızı oldu hayırlısı buymuş hakkınızda hayırlısı olsun canım
Fatma2277 Azracan Isparta MEDDEM Özel Hastanesi’ne bir tane doktor geliyor. Kadın dogumcu çok başarılı birisiymis. Sezaryenden sonra normal doğum falan yaptırdıkları olmuş. Sıkıntılı olanlarda bunu yaptı heralde. Eğer yakınsaniz gidin olmazsa. Çoğu doktorun yapamadıklarını yapıyormuş ünü baya var.
Mihrimah41 Azracan tövbe ya Rabbim tövbe. Spiral taktırsın ablan da. Kafayı yemiş enişten manyak herif kadının sağlığından daha mı önemli
Azracan Mihrimah41 gerizekalı cahil işte canım ne yapacaksın gelde anlat cahile ablam öyle yapacak baya ara koyacakmış bakalım zaman neyi gösterecek
Ozgebyr Azracan zaten 3 ten sonrası çok riskliyken 5 nedir ya onun erkek olacağı ne malum oda kız olursa 6. ’yı mi yapacak Allah aşkına biri bu erkeklere cinsiyeti erkeğin belirlediğini söylesin kaz kafalilar kadının canından daha mi kıymetli ya ben ablanın yerinde olsam son sezeryanda doktora söylerdim onun haberi olmadan baglatirdim
Eha1 Ozgebyr evet eşi izin vermezse de bağlıyor dokktorlar sıkıntı var ise durumunu anlayınca insanın canından daha önemli değil valla çok riskli dördüncüsü oldu ama ölümden döndüm erkekler de anlamiyo ben evde oturmuş ağlarken o keyf ediyordu maalesef
Azracan Ozgebyr cahil işte canım annemle dedik ama kocası çok söylenmiş sakın demiş artık ne demişse ablamda durmuş 😞
Azracan Eha1 çok haklısın insan düştümü bi tekmede onlar atar ama diksen dinamiksen etrafında dört dönüyorlar bu erkek milleti böyle görmedinizmi Esra Erol’da eşi 5 Kızı oldu diye sen bana erkek vermedin onları terk etmiş kuma alıyormuş cahil adam bilmiyorkii ondandır kız veya erkek olması doktorlar bas bas bağırıyor erkektendir diye
Elfynsmr Azracan hala erkek olana kadar doğuracak zihniyeti var mı ya 🤦🏼♀️ Allah akıl fikir versin. Kadına yazık fiziksel zararı geçtim psikolojik baskı altında Allah yardımcısı olsun
Zeynepli1234 Azracan Allah o adama akıl fikir versin ablanıza çok üzüldüm üstünde nasıl bir baskı vardır Allah bilir
Azracan Zeynepli1234 😞cahil adam ne desen anlamadı bak benimde 3.sezayanım ama eşim bağla dedi bunda o zihniyet yok
Fatmagzl33 Azracan çok riskli canım korkutmak istemezdim ama geçenlerde 5. De ameliyatta kalan birini duydum ama olupta bişey olmayanda var
Eha1 Fatmagzl33 evet valla çok zor ameliyatta kalmak da var bünye çok zorliyo nedendr anlamam ama gerçekten ben kanama gecirdim ay çok kötüydü çok çok ablana Allah yardım etsin zor onu da anlamak gerekir psikolojik olarak moral verin ama.en az 5 6 sene versin o zman sıkıntı olmiyo diyolar
ecembugra53 Azracan canım Allah kolaylık versin sana sabır versin Rabbim gönlüne göre versin saglıklı sıhhatli evlat versin 🤲🏻🐣🐣