Beyzaeyza Kızlar merhaba 11 haftalık gebeyim ama cinsiyetini çok merak ediyorum çok heyecanlıyım 🤦🏻♀️🙈vücut belirtilerine göre cinsiyet öğrenebilir miyiz mesela mide bulantım ekstra uyuma isteğim yok hatta doktor kontolllerim olmasa bebiş hayatımda yok 😭😂 bu arada genelde tuzlu şeyler yemek hoşuma gidiyor arada birde Tatlı krizlerim var ekşi falan yemek istemiyor canım Sizlerin cinsiyetinize göre belirtileriniz nedir yoksa herkeste değişiyor mu ☺️Sizce 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Fatmanur_33 Beyzaeyza canım.kesin mi belli oluyor mu bilmiyorum ama benim ilk hamileliğimde aşırı kusmam olmuştu 4-5ay falan hergun çıkarıyordum çok fena. Bide yüzümde minik minik benekler oluyordu çıkardıktan sonra (vücut zorlandığı için kılcal.damarlardan dolayı oluyormuş. ) Şuan kız bebeğe hamileyim bunda da mide bulantım. yine çok oldu 5kilo verdim.bisey yiyip icemedim ama bir kere çıkardım sadece bunda. Sadece bulantı oldu kusmadim.bende ordan diyordum tahmin ediyordum bu sefer galiba kız diye belki de içime doğmuştu bilmiyorum 🤷🏻♀️😄 anneler hissediyor ama içinde biyerden tahmin ediyorsun senin bı tahminin hissin yok mu 😌
turunculuanne Beyzaeyza cinsiyetle belirtilerin hiçbir ilgisi yok, öyle bir şey mümkün mü allah aşkına🙄 ama yakında öğrenirsin zaten biraz daha sabret, bana 11+2 de söylemişti doktor😄
Slna Beyzaeyza aslinda bu haftalarda tahmini biseyler söyleyebiliyorlar. 11 haftalikken %70 erkek demislerdi, degismedi. Hic tatli yemedim ben 22 haftaligim daha yeni tatli yemeye basladim diyebilirim. Hep eksi seyler yiyordum ve aşırı istahsizdim 4 kilo verdim 😂
YarenSmile benimde çok az mide bulantım var ve yüzümde sivilceler çıktı göğüs ucu ağrısı var etten inanılmaz tiksiniyorum. 10 haftalık oldum
Beyzaeyza Derya38 Fatmanur_33 etrafımdaki herkes erkektir diyor bu yüzden bilinç altı yapmış olabilirim 😭🙈allahım tabiki Sağlıklı versin ama hiç erkek kardeşim olmadı ailemde de hiç erkek yok erkek fikrine çok ısınıyorum 🙈
Beyzaeyza Fatmanur_33 ya bide sadece kızda mı leke düşüyor yüze acaba bide ne zaman düşmeye hangi aylarda
Ates2020 Beyzaeyza hiç alakası yok Kızım var ne bulantı ne kusma ne tiksinme yaşadım ne leke ne burun büyümesi kıllanma çok rahattım şimdi hamileyim yine kızım olucak bu da tam tersi leke yine yok inşallahta olmzx
Fatmanur_33 Beyzaeyza valla bende kusmadan dolayı ilk hamileligimde olmuştu hamileligimin ara ara dönemlerinde oldu yüzümde erkekti o zaman..şuan kız bebeğe hamileyim öyle herhangi bi leke olmadı ama bir iki ay önce memlekete gitmiştik güneşten çok az bı lekelenme oldu sonra geçer mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
merve5051 Beyzaeyza benim yüzümde hiç çıkmazdı ara ara çıkar olmuştu tahminen 15 16 haftalarında çıkmıştı benim sonra tabiki prensesimi öğrendik
Batuyasam Beyzaeyza benımde bugun 11+0 bende aşırı merak edıyorum ama hissedemiyorumm hiç :) ben ekşi tatlı tuzlu herşeyi yiyorum :) bazende hıc yemek yemekıstemıyorum cok değişişk 14. haftaya az kaldı ama ınsan kendınnı yatıştıramıyor tabii
S_S Bende 10 haftalığım şükürler olsun hiç bulantım baş dönmem kusmam vs olmadı elhamdülillah çok şükür bugune kadar iyi gidiyor. Sürekli bişeyler aşeriyorum sürekli yiyorum iştahım geldi :) ama buzamandan sonra nasıl bi hamilelik geçiririm bilmiyorum. Bende cinsiyetini çok merak ediyorum kız erkek farketmez rabbım sağlıkla sıhhat le kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Mrvaka Biz şuan 28 haftalığız, bendeki ilk belirtiler acı, ekşi aşermekti, tatlıdan soğumuştum. Mide bulantılarım çok şiddetli olmasa da vardı, saçlarım gürleşmişti, cildim parlamıştı hiç sivilce çıkmadı nerdeyse, cinsiyetimiz erkek😍
YarenSmile kızlar birde erkek bebekte tutunma kanaması olur derler sizde oldu mu? benim ilk çocuğum kız onda yaşamadım ama bunda yaşadım iki kez