gunesveguney Zeynep5353 2 defa klomen kullandim ben yumuetam buyumedi kist olustu ve cok yan etkisini gordum. 3 ay inofolic combi kullandim onunda faydasini gormedim. Gecen ay femara basladi doktor gecen ay degerlendiremedik ama yumurtam olustu tam zamaninda da regl oldum.Bu ay 2. Kez kullandim yumurtlama gordum beklemedeyim.femaranin yan etkisini de yasamadim tup bebek oncesinde veriliyor bu ilac diyenler var klomen den daha etkili diyolar aklinizda bulunsun doktorunuza sorarsiniz belki sizde
Freshmom34 Zeynep5353 ben zeytinburnu süleymaniyeye gitmiştim geçen sene aralıkta gülşah hanım ile şenel bey vardı ilk aşılama tuttu bende ( klomen değil göbekten iğne şeklinde tedavim olmuştu ) arkadaşımda tüp yaptırmıştı onunda tüp bebeği tutmuştu ilk denemede ama tabi birazda nasip işi , baya iyi dr diyorlar yine de siz bi araştırın isterseniz
mbt34 Ben gidiyorum bu 2. ayım klomen kullandım, adete 4 5 gün var. Adet olursam tekrar gideceğim. Ne uygulanır dedim geldiğinde konuşuruz dediler. Bu kez de aşılamaya ya da farklı tedaviye geçmezse özele geçmeyi düşünüyorum artık.
Zeynep5353 mbt34 ben 7 ay falan kullandım o hastaneye gittim gideli 2 senedir gidiyorum anca klomen verdi zayifla gel dedi hep onlari söledi doktor biraktim bende artık onlar ruh sahligini gerçekten bozuyo ordaki doktorlar mesela hiç bi sorunum yok eşmnde benmde ama hiç bşy yapmıyolar ne çatlatma ne aşilama tüp bebek merkezide açık degilki gidiyim oraya
mbt34 Zeynep5353 Siz iyi dayanmışsınız maşallah. Ben bu ayki duruma göre daha gitmemeyi de düşünüyorum dediğim gibi. Başakşehiri de deneyin isterseniz hem orda direk doktorla muhatap olunuyorsa o yönden de avantajlı olur belki. Biz başlamış olduk diye geçmemiştik oraya.
Zeynep5353 Hayatuysal34 canım mesela regl olmadan gitsem yine muayene ederlermi peki cocugu olmayan bölüm inferlitiyeye şehir hastanesine bayanmı daha ii yoksa erkekmi
Zeynep5353 mbt34 işte regl olmadan gitsem bakarmı acaba muayene eder bugun mesela yumurtlama günüm gözüküyo yarin gitsem bakarmı inferlite
mbt34 Zeynep5353 muayene her türlü yapar bence ekstra da adetliyken gel der. Sonuçları kabul edip tedaviye başlar mı hemen orası var işte. Orası da baştan tahlil isterse uğraş dur olur yine.
Zeynep5353 Freshmom34 onada gittim gitmedigim kalmadi canö 😁 kilo ver şmdi yapamam bişy falan diyo 107 kiloyum brn tamam vercem ama zaman kaybi nolck blmym
Zeynep5353 mbt34 birde son 1 haftadir akıntim felaket şekilde geliyo sürekli çamaşir degişip duruyorum çok gelmeye başladi birde alt kasıklarm agriyo batma oluyo yumurtlamami çatlamami anlamdm bgn yumurtlama gözukuyo işte