sinemkumandanveren Tugba_58 2 tane sezaryen oldum şuan hamileyim gene sezaryen olacağım Allah nasip ederse hiç öyle birşey yaşamadım şuan korktum bak 🤔
Derenannecik45 Eternallove o zaman sizi dinliyicem ve akışına bırakıcam tabikide tecrübeli hemşireler var elbette ama artık doğuma filan stajerleri alıyorlar o çok kötü 🤨
sevimlieyuboglu61 Suhedaa_ Trabzon’da doğum yaptım medikalpark ufuk Yılmaz dı fakat hastaneden de doktorumdan da memnun değilim
Eceslh Eternallove yapıştrmada yanlardan tuttruyorlar sadece daha basit bi dikiş oluyor devletteki öle değil dökülmesini bekliyorsm Alttaki gibi
Gamzearyaela Fatime3447 kilonun sezeryanla alakası yok çevrenize bı bakın normal doğuran herkes dusundugunuz gibi mi ? Kilo problemi ne kadar kilo aldığınız, doğum sonrasi nasıl beslendiginiz ve hareket edip etmediğiniz vs ile alakalı .
Fatime3447 Gamzearyaela saol teşekkür ederim benim bünyem hemen alır zor verir maalesef ama çocuk bakmak zormuş ordan verebilirim
Sahika8989 Eternallove resmen disarda ince bir kesik izi var disarda 5 tane dikis ipi vardi dikis atilmisti yapistirma mi blmym ama 😂 boylesi daha guzel