Tugcetugce42 Gmzk8995 benim arkadaşımın bebeği 2 kilo doğdu şuanda 1.5 yaşında gayet sağlıklı sağlıklı doğsunda kilo doğduktan sonra da alır annesi sıkma canını 🌸🌸
Merveturksoy saramomy vallaha sua n aklıma gelen benim bebeğim de 3 hafta onde kilosu da önde yani normal doğum zor olur dedi doktor ben sırf bu yüzden sezeryan olsam çocuk dodugunda hani 4 kiloydu bunun için beni sezeryan yaptınız normal beklemediniz derim o lohusa psikolojisi ile kötü olmuş ama
Anne2_ Gmzk8995 evet benim de bebeğim 38+2 doktor nerdeyse 2.900 var yani okadar bile değilmiş biraz minnak bi bebek olcak dedi naptıysam kilo almadı sağlıklı olsunlarda inşallah
Gulayozgoc Gmzk8995 2.500 kg ve üstü normal kabul ediliyor bebekte. Ama doğduktan sonra kilo kaybediyolar veya daha eksik kiloda doğabiliyorlar. Balık, süt, et, muz ceviz bolbol Tüket
saramomy Merveturksoy yengemin yine normal doğum beklediler ama devletti 41. Haftaya kadar beklediler hiç açılması olmadığı için zorunlu sezaryen oldu kiloyla alakalı değildi onun
Bademlii Hmyra1997 cici bebe falan gibi hazır gıdalar yemeyin bence kilo almak için sağlıklı bişey değil sonuçta
suhedakpinar Gmzk8995 benim bebegimde 36 haftalikken o kilodaydi ve ben uzulmustum kilosu az diye doktorumda uzulme dogana kadar hizla kilo alicak zaten dedi 37 bitti 38 girdik sali gunu kontrolum var insallah kilo almistir oglusum 💙 uzulme doktorum bana bol bol süt iç bebegin toparlar dedi sende bol bol sut ic
Ayserksi Gmzk8995 aynısını doktoe bana da dedi bebeğin kilolu olmıcak ama sorum değil sağlıklı dedi. Sende sorun yapma 39 oldum 2900 normal doğum için bence ideal ama en önemlisi sağlıklı oluşu doğunca kilo alıyorlar zaten çok var çevremde zayıf doğan şimdi ise maşallahlrı var
tunderyus Ronyaseda herkesin bebeğinin kilosu farklıdır. kimi zayıf doğar kimi şişman. ne farkeder ki sağlıklı olduktan sonra? çok az tabi diyerek ve kendi bebeğinizin kilosunu söyleyerek kendinizi tatmin ettiğinizi mi düşünüyorsunuz ?
Melis-34 Gmzk8995 Hiç problem yapma küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor. Benimkide 34+4 su an 3 kg dediler. Ama ultrason tahmini kiloyu gösteriyor 🌸