EsmanurTrlBykl Kizlar günaydin dün basima bir olay geldi yolda yürürken birden kòpek bna sogru kosmaya basladi ve cok korktum kactim birsey olurmu bu araba 21+4 hamileyim 💕
Gizemimibekliyorum EsmanurTrlBykl Ay ben de geçen gün böcek gördüm korktum. Benim de aklıma geldi bişey olur mu diye. Korkmak iyi değil diyorlardı galiba hamilelikte.
MucizemE EsmanurTrlBykl olmaz Rabbimin izniyle canım bana neredeyse hafta da iki kere oluyor koşuyorum resmen 😁
Selinbulutcu Bende 6.haftamda arı gördüm mutfakta ödüm patladı sandım (sinekten dahi korkatım) bi sıkıntı olmadı
asdfk EsmanurTrlBykl bişi olmaz canım icin rahat olsun ben kac kere korktum birde eşim korkuttu birden bişicik olmaz korkma🙏🏻
Yusufveannesi EsmanurTrlBykl 😂 aynı durum Bnde olmuştu canım köyde köpek kovaladı 😁 karnımı tutarak koşmaya başlamıştım 😬 çok şükür bişey olmadı
EsmanurTrlBykl Yusufveannesi gercekten mi canim cok mu korktun bende cok korktum iste bcagim filan kasildi
MucizemE EsmanurTrlBykl bizim sitede giriş katta iki tane köpeği olan kadın var bahçe de denk geldirsem vay halime
Yusufveannesi EsmanurTrlBykl korkmam mı 😂 daha bide üstümde kırmızı eşorfman vardı ben kaçtıkça o kovaladı 😂
Ebecik EsmanurTrlBykl valla birşey olacağını sanmıyorum. Çalıştığım odaya biri kutunun içine tavuk koymuş. Ben bilmiyordum. Sessiz sakin odamda iş yaparken tavuk birden uçup yere indi. Bendekş çığlığı düşün şimdi 38 haftam bitti 🙂
Didemalkanendik Benm üstüme kedi atladı korkudan bayıldım canm hiç bişey olmadı şükür 17-18 haftalık hamilydim yanlıs hatırlamıyosam bişey olmadı şkür