35+2 günlügüz ben artık dayanamıyorum bu bel agrısı bana hamileligimi hiç tattırmadı biraz uzun yazcam hakkınızı helal edin gebe kaldıgım günden beri bel agrısı cekiyorum hafif bir bel agrısı degil bildiginiz 2 kat geziyorum ne kendime ne eşime ne kızıma hiçbir faydam yok esim gece 05.30 da gidiyor aksam 21.30 da geliyor yemek bile yapıp yediremiyorum kızım 5 yasında benimle gülmek oturmak gezmek konusmak istiyor ama ben yapamıyorum 2 dk ayaga kalksam bel agrısından oturup saatlerce aglıyorum fizik tedaviye gittim hersey normal magnezyum kullanıyorum doktor biraz daha sabret az kaldı diyor ama ben kendimi affedemiyorum 5 yasındaki kızım isyan ediyor bana yeter artık beni sevmiyorsun hep hastasın hep aglıyorsun yemek niye hazırlamıyorsun daha neler neler söylüyor cok mutsuzum ne yapcagımı bilmiyorum ne kızıma ne eşime hiçbir faydam yok cokta kilo almadım 46 kilo ile hamile kaldım suan 56 kiloyum bebekte cok kilolu degil 2250 gr ben napcam bilmiyorum anne ve babam cok yaşlılar ve köydeler. Yemek bile yapamıyorum aparatifler hazırlıyorum acı eşşigimde cok yüksektir ama ben artık dogum yapıyım diye dua etmeye basladım bu seferde karnımdaki bebegimin hakkına girmiş oluyorum bilemedim ne yapacagımı