seoz Niss benim kizim olursa elif olacak kesinlikle elif ada ,simge,derin,ecrin,ceylin, duru geciyor simdilik icimden kuzumm rabbbim kavustirsun imsalllah saglikla bitanem
Sema166 Niss Belinay isminin çok bi anlamı yok iyice araştırmanızı tavsiye ederim ayı belemek kapatmak manasında erva ismi güzel ya çok güzel kız isimleri var aslında ☺ Ondan kafanız karışıyodur
Evrem94 Niss elisanin anlami guzel fakat AIDS hastaligi icin yapilan bir test ismiymiş cinsel yolla bulasan hastaliklar ELİSA testi adi verilen bir testle inceliyorlarmis bilginize 💕
Ardanyal Niss Elisa ismi hem arapça hemde ibranice: Cennet kapısında bekleyen melek anlamına gelir. Elisa Hz. Zekeriya’nın hanımının ismi ve Allah’ın ahdi/sözü/yemini gibi bir anlami var.
Almira89 NaimeYilmaz bizim cinsiyetimiz belli degil ama kiz olursa hic dusunmeden koyacagim kiz ismi💕ASYA💕
MerveTrkylmazcaylak Aysima düşünüyoruz biz de ama Asel Ceren Gökçe Defne Derya Mina Eslem Doğa Yağmur Irmak Betül bunlar da size seçenek olur😊😊 sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
HaticeTygnTpc Evrem94 Hemşireyim ve evet aynen öyle 😂😂 Bulaşıcı ve önemli hastalıkların testinin adı 😊 Erva da koyma bence diğerlerinden seç nolur erva ebrar isimleri cok sıkmaya başladı 😒 @Niss
Evrem94 Ben ALLAH izin verirse kizimin ismini ELİZAN koyucam anlami: UZAKTAN DUYULAN EZAN SESİ demek 💕💕
YasinMerveYaln Betül erkeğe ihtiyacı olmayan namuslu kadın demek güzel bence ama kızım olsa adını hüma koyardım cennet kuşu demekmiş
BuesraYildiz Zümra güzel ahlaklı demek cok hosuma gidiyo ama esim sevmedi ztn daha cinsiyetimizde belli degil