Lokumcuk Mavininannesiseyda kese gördükten sonra doktor artık hcg yi bırak takip zaten kese üzerinden yapılıyor dedi bana
Prenses23 Mavininannesiseyda keseyi gördükten sonra beta hcg bakılmıyor diye biliyorum. Bebeğin boyutundan belli okuyor haftana göre mi değil mi diye
Mavininannesiseyda Lokumcuk doktor kn şekeri b12 gibi testler istedi sağlık Ocağı yapmış kendi doktorum istememişti
Mavininannesiseyda Prenses23 anladım kızlar ilk gebeliğim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum:) kalp atışını falan duyduk iki gün önce zaten
Prenses23 Mavininannesiseyda olsun bakılmasında da bir problem yok zaten inşAllah herşey yolunda gider 🥰
Mavininannesiseyda babyandmom ya ben onu sormadım doktor da söylemedi. Bugün sonuç göstermeye gideceğim. BOYU ne kadar diye mim sorayım
babyandmom Mavininannesiseyda evet bu haftada fasülye kadar oluyorlar işte. ultrason kağıdında hafta gün belirtilir. 7w4d şeklinde öyle yazıyo mu?
babyandmom Mavininannesiseyda ☺️☺️ ne cahilliği , sen daha yenisin😁😁 bende ekstra detaya takılan biri olduğum için böyle 😎ordan gelişiminin hangi hafta ve güne denk geldiği ortalama çıkıyo işte