Rehile Amasya Devletde Doğum yaotırıyolarmı? Bir iki yerden Yaptırmıyolar artık diye duydum Bilgisi olan varmı
Srpmzcn Rehile ben çorumluyum ama esimin meslegi geregi amasyadayim o yüzden ben çoruma gidiyorum kontrollere. Hiç bir bilgim yok.o güzden
Rehile Srpmzcn Çorum hangi hastane Ben elite gidiyorum bazen özele doğumu orda düşünüyorum ama İnşallah bakalmm
Rehile Srpmzcn Bende özelde düşünüyorum doğumu bakalm corum Kötü halde diyolar korkuyorum bu sır agitmeye tahlilleri devletde yaptm en son
Srpmzcn Rehile evet çorum sıkıntılı ama özel hastane diye ben rahatlıkla gidiyorum en azından devletten daha az insan oluyor.
Srpmzcn Rehile mustafa uzun elitte degil mi corum ozel de hangi doktorda doğum yapmayı düşünüyorsun..
Rehile Srpmzcn evet canm elittde düşünüyorum Hayırlsıyla Mustafa uzunda elitde corum özel başka olduöunu bilmiyodum🤭🤭 Corum özel demişim k bakma
Srpmzcn Rehile yok canım önemli degil 😂 benimde bi an kafam kariştı bir özel diyor bir elit diyor. Kimde dogum yapacak diye merak etmistim 😂😂