Busrakaan06 Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum fikir almak istiyorum gümüş kapak için sizce almalımıyım gereklimidir
Hulya_ Busrakaan06 Doğumdan birgğn sonra göğüslerim feci şekilde yara oldu ne krem ne slikon kalkan fayda etmedi gümüş kapak iyleştirdi doğumdan önce almadığıma pişnan oldum
SerpilG Busrakaan06 alınmalı. Yani herkesin yara olmuyor ama oluncada acısı canına yetiyormuş. Ben aldım kullandım hiç acı yaşamadım para benden değerli mi 😀
Zeyzeyka Busrakaan06 silver mom aldım trendyoldan 999 ayar henüz doğum yapmadım, günde 1 saat takıyorum göğsüme aşırı derecede yumuşatıyor, ilk çıkardığımda çok şaşırmıştım nemli tutuyor sanırım ondan inşallah doğum sonrasında da aynı etkiyi görürüm
AysSer Ben hamileyim şuanda ve alıp kullanmaya başladım. Açıkçası göğüz uçlarım çok rahatladı. Kullanmadan önce çok hassas ve sertti. Kullanmaya başladıktan sonra hamileliğimden önceki haline gözle görülür şekilde döndü. Emzirirken nasık okur deneyimleyip göreceğim 🤷♀️
Ssnm61 Emziriyorum şuan iyi ki aldığım şeyler arasında yumuşak tutuyor ve bacak emzirirken yara yapmıyor. Ben hamilelikte bir ay önceden kullanmaya başladım fayda da gördüm gerçekten 🙏
Ozlmchngr Ssnm61 kullanimi nasıl oluyor yani sürekli mı duruyor göğüste yoksa belli araliklarla mı.kullaniyorsunuz
Yeniden Hulya_ piyasada bir sürü marka var biri 150 lira iken. Biri 300 lira filan. Sizinki hangisinden? Marka fark eder mi acaba???
Hulya_ Yeniden Benim kullandığım silverette 999 ayar marka farkedermi bilmiyorum ama ayarına dikkat edin alırken ayarı önemli diye okumustum bazıları 925 ayar siz 999 ayar olanını alın
Ssnm61 Ozlmchngr emziriyorum çıksrtıp içinde süt birikiyor yıkayıp işim bitti mi tekrar takıyorum süt biriktiği içinde yara olmaktan uzak tutuyor olabilir
kedilervekaranfil Busrakaan06 Bir aylık oğlum var kullanıyorum göğüslerim hiç yara olmadı kullanımı rahat hissetmiyorum takınca Ama takmayınca hissediyorum çamaşırıma yapışıyor, kuruyor, acıyor. ben X Silver marka aldım trendyoldan 150 160 gibi bir fiyata almıştım.
Sweetbabymom Kremle bırlıkte kullanan var mı nasıl kullanmamız gerekiyor krrm surdukten sonra gumus kapak kullansak olur mu acaba
Ssnm61 Sweetbabymom onu çok önermiyorlar diye biliyorum kapağın işe yararlılığını düşürüyor bir de kremi sürekli temizlemek iki iş oluyor