rumeysaa1 Semaykuntt bende kullanıyorum arada ishal yapıyo bi süre sonra geçiyo yinr baslıyo ama karın ağrım olmuyor
buseyusuf27 Semaykuntt ishalden zıyade kusma ve baygınlık yaptı bıraktım ben doktoruma soyledım elevıt verdı suan daha ıyıyım enazndan bu etkı yapmıyor tutin hayatıma devam edyorm
kbtmz Semaykuntt bnde müthiş derecede kusma yapıyor ve bn hiç kusmayarak geçirdim allaha şükür o yüzden bıraktım ilacı
Svdkcbyk Ben de yapmıyor ama dikkat edin kan ilacı kullanıyorsanız o yapabilir devacit genelde yapmıyor bildiğim ikisini kullanıyorsanız kan ilacındanda olabilir
maras46 Semaykuntt ben 23. Haftadayım 12. Haftadan bu tarafa kullanıyorum sabahları kahvalti sonrası iciyorum bi sıkıntı cikmadi
Snmhsn Decavit aşırı kabızlık yaptı elevit verdi doktorum şimdide ishalden ölüyorum geçmiyorda zorla içiyorum ama ama ama ölüyorum nerdeyse 😞
Denizkubra Semaykuntt beni mahveden ilac bende tek bende oldu saniyordum cunku genelde kabiz yapiyor diyorlardı ictigim zaman tuvalttn cikamiyrm karnimda agriyor dedign gibi o yuzden 2 , 3 gunde bir iciyorum
Cnnsmy Semaykuntt bendede tam tersi kabızlık ve mide ağrısı yapıyo 🤦🏼♀️ O yüzden 2 3 günde bir atıyorum
TgbaaK Semaykuntt doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim , bazı ilaçların yan etkisi olabiliyor bu durumda baya can sıkıcı oluyor. Ben ferrum fort kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim çok şükür
Semaykuntt TgbaaK kan ilacından yana sıkıntı yok.camim.vutamindan yana sıkıntı var gidince söyleceğim bakalım.