61Aysen Yasininannesi soğuk havayi sevmem cokta sicagi sevmem ama serin yer bulamiyorm sicakta uyuyamiyrm mecbr kişa talibim napim😎
Yasininannesi 61Aysen Bende belki kışın uykum düzelir diye kendimi teselli ediyorum ama o zamanlar da uyku problemi daha da çoğalıyor diye okuyorum burda malum karın büyüdükce uyumak zor oluyor.
ecembugra53 Yasininannesi bende yapmıyor canım muz cok faydalı doktorum önerdi günde 1 tane fazla değil magnezyum açısından cok zengin bebeğe de kilo aldırıyor
ece_2206 Yasininannesi ben de 18 Haftalık hamileyim gece nefessiz kalıp uyanmaya başladım anlamıyorum 🙎♀️
Yasininannesi ece_2206 Allah Allah nefessiz kalıpda uyanman neden acaba bu şikayetini doktoruna söyledin mi canım
DlgluSeyda Yasininannesi aynen öyle şimdiden boyleysek Allah sonumuzu hayır etsin son haftalar daha zormuş uyku açısından 😬
Merveturksoy Yasininannesi hanımlar uyuyun 8.aydan sonra siz uyumak isticeksiniz ama ağrılar ve ağırlıktan o mümkün olmicak😂
ece_2206 Yasininannesi çok tesekkür ederim :) sağlıkla kucağımıza alalım insallah bu zorluklar geçici :)