Hamisannecik Bebegimin hareketlerini hissediyorum hamdolsun ama 2 gündür yan yatınca yan tarafa yığılıyor yan yatarsın yastık karnına koyarsiniz ya öyle anlatabildim insallah normal mi? 34+6 yız kızlar
ecembugra53 Hamisannecik canım normal o 😂😂 yana yattığın için bebek orda rahat ediyor orada toplanıyor cok doğal yani
Hamisannecik Sirinimm kuzum hareketleri olmasa korkarim ama hamdolsun var sadece sıkışıyormu acaba diye düşündüm
Iraz Bence de gozuk canım hani bebek şuan kimildiyormu bilmiyorum ama böyle yığılması filan yatınca yığılıp.harektsiz.kaliyorsa dikkat et Aten doğumun yaklaş mis kontrol e git derim
Hamisannecik Iraz hareketli kuzum cok şükür hareket halinde hep ama büyüdü mu karnım anlamadım yan yatınca ozellikle sola yatınca karnıma yığılıyor
gozdesh Hamisannecik ben 36+3 üm ve uzun bi süredir yattığım yönde topluyo kendini. Hatta sanki pozisyonunu alıp benimle yatmaya geçiyomuş gibi hissediyorum çok tatlı oluyo 🥰 yataktan kalkarken biraz yavaş kalkıyorum o tekrar şeklini alıyo
ecembugra53 Hamisannecik senin ki şimdi başlamış o zaman 33 haftalığım ben benşm ki sürekl yapıyor doktura gittim herseyyolunda doktor cok normal dedi