sureyyadonmez Arkadaşlar merhaba. 10+4 gebeyim az evel pembe bi akıntı geldi korktum normalmi yaa lütfen cevaplayın😔
Fatmamuduk sureyyadonmez Canım kanamanın hiç bi türlüsü iyi değildir uzak ayaklarını da havaya dik gidebiliyorsan şimdi gidemezsen yarın hemen bi doktora git
nazeninhanim sureyyadonmez doktorun numarası varsa mesaj at, yada için rahat etsin sabahı bekleme acile git. Kötü şeyler yaşanmasın inşallah allaha sığın,allah korusun ikinizi de
Hande95 Ayağınızı kaldırarak uzanın sabahta doktorunuzu arayın. Kıpkırmızı kan gelmediği ve şiddetli bel ağrısı yaşamadığınız sürece endişenmeyin
Mihre Hande95 İlla kırmızı kan gelmesine gerek yok benim kahverengi lekelenmem olmuştu ve doktora gittiğimde kese etrafında kanama olduğunu öğrenmiştim. sureyyadonmez Sabah acilen doktora gidin.Rabbim bağışlasın
Hande95 Mihre düşüğün yaşandığını gösteren belirtileri yazdım ben. Yoksa zaten kanamanın her türlüsü endişeli.
neslihann87 sureyyadonmez benimde o haftalarda olmuştu progestan vermişti doktorum sabah gidin hemen ciddi bişey yoktur inşallah
sureyyadonmez Fatmamuduk ultrasonla bakıldı doktor bi sorun yok ama tedbir amaçlı düşük önleyici hap vereceğim dedi