Yagmur41 Merhaba 20+4 haftalığız yarın aşı günüm biraz korkmuyorum değil çok mu ağrılı geçiyor nasıl oluyor birde ben pek tekmelerimi hissetmiyorum kilolu bir anne adayıyım o yüzden hissedememe olabilir mi
glsahbaydemir Yagmur41 çok ağrı yapmıyor vurulduğu gün sanki kolunda ağırlık varmış gibi hissediyorsun o kadar 😌
Omerve19 Yagmur41 ben ilk dozda bir gun falan hafif bi agri hissettim boyle agirlik var gibi bi agriydi 2.dozda ise hic agrim olmadi cok şükür. Ben de cok korkarak yaptirmistim ama cok şükür bi sıkıntı olmadi
Gzdedsgrn Yagmur41 canim kesinlikle kiloyla alakasi yok ben 83 kilo ile hamile kaldım herkes dedi yagdan karninda goremez alttan muayene olursun gayette net çıkıyor kızım 🙂 zamanla daha artar merak etme tetonoz ben de geçen gün vuruldum acımıyor ama sonrası hala abi acı var ama o kadar yogun degil
mirayandme Bünye meselesi canım asi bende fiziken çok zorlamamisti ama o gün piskokojik olarak bı tuhaf olmuştum ağlayıp durmustum 😄 hareketleri de normal ilk gebelikse kiloda varsa 25 e kadar yolu var bu dönemde zaten sürekli uyuyorlar
Yagmur41 Gzdedsgrn bende 92 ile kaldım hiç beklemediğim bir anda aldım habrimi soruyorlar tekme atıyor mu diye ya ilk olduğu için anlamıyorum 🤣 bende bilemedim 🌼❤️
Gzdedsgrn Yagmur41 ben ilk hissettiğimde 20 haftalik zaman geçtikçe daha net hissediyrosun hele geceleri 😂oyle güzel bir his ki 🙂
Busekrkmz Yagmur41 bende 91 ile hamile kalmıştım merak etmeyin bebek büyüdükçe hareketlerini rahat bir şekilde hissediyorsunuz.
91ARIN91ASK Yagmur41 ben 98 de kaldım ilk gittiğim doktor asistanı alttan dedi ve 7 haftalık hamileydim izin vermedim sonra gittiğim ise hemen gördü oğlumu bi sıkıntı olmadı 5. Aya giricez daha kilo almadım ben
Yagmur41 Gzdedsgrn ben hiç beklemedğm bir anda aldım haberini o hissiyatta hemen giremedim 😥 üzüyor beni hani hissedersem ne yaparım bilmiyorum 😊🌼
9ay10gun Yagmur41 ben geçen hafta vuruldum burada okuyordum üstüne yaramıyorsun kolunu kaldiramiyorsun çok açıyor gibi şeyler çokta korktum ama iğneyi vurulurken hic bisey hissetmedim ertesi gün çok hafif vurulan yerde ağrı oldu okadar geçti gitti
Gzdedsgrn Yagmur41 Rabb’im isteyen hakeden herkese versin çok şükür hepimiz icimizde hissettiğimiz bir melege sahibiz ❤️27 haftaligiz❤️
Sinemarslannnn Yagmur41 dün oldum hiç açımadı bütün gün de aynı., ama ertesi sabah malesef ağrı başladı ama öyle çekilmeyecek kadar değil korkma bebek için de ilk gebelikte 25 e kadar yolu var cnm
yagizefeninannesi Yagmur41 canım herkeste farklı etkisi oluyor, çok ağrılı geçenleri dinleyip kendini korkutma. Ben çok korkarak gittim, ne ağrı ne sızı ne ateş hiç bişey yapmadı çok şükür, 2.dozu vurulucam bu ayın sonunda.