Geçenlerde form açmıştım çeşitli sebeplerle ama bu sefer başka .cumartesi günü 36 hafta kontrolünde doktorum bebeğin nst kontrolünde sorun görmüştü.Bugun için tekrar kontrol etmek istediğini söyleyip çağırdı.Bu sabah 36+3 günlük olarak nst cihazında yine hareketsizlik gördü doktorum uyuyor bebek dedi ama ben biliyordum uyumadigini çünkü sürekli aşağıdan vuruyordu doktorum tatlı birşeyler ye gel tekrar bakicam dedi.Esimle çıktık hastaneden markete gittik hem vakit geçsin hem de tatlı birşeyler alalım diye.Neyse gezdik ettik derken wc ihtiyaciyla marketten çıkmak için adım attığım anda resmen bir fıskiye gibi suyum bosalmaya başladı.Belki 1 litre vardı .Çok şükür üstüm siyahtı da kimse anlamadı.Esime isiyorum ben galiba dedim🙈 olamaz bu kadar kesinlikle dedi tabi bende anladım da onu sakinleştirmeye çalışıyorum. Sakin sakin yürüdük arabaya hastaneye geldik . Doktora dedim siz gelin dediniz kızım da sizi dinledi diye.Sonrasinda muayene yapıldı açıklık yok. Bebek de ters ve de kalp atışları sıkıntılı olunca doktor almam lazim bebeği dedi. Hemen hazırlıklar yapıldı sonda takıldı.Ki ben sondadan öcü gibi korkarım kizlar lütfen kasmayın kendinizi. Kasmazsan hiç acı yok.Genel anestezi ile sezeryan oldum. Narkozu kusarak attım . Ayağa ilk kalkış zor oluyor ancak sonrası çabuk geçiyor.Uzun oldu hakkınızı helal edin.Bu aralar çok fazla erken doğum oluyormuş arkadaşlar sanırım korona stresiyle alakali.Hepiniz çok dikkatli olun.Stres yapmayın.Simdi bebisimle karşılıklı yatıyoruz.Kizim 2.600 Gr 45 cm doğdu tam bir minnoş .Sorularınız olursa cevaplarım.Allaha emanet olun.🤲🙂