Merhaba kızlar 🤗 33 haftalıkken doktora gittiğimde bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini öğrendim. Normalde hep 1-2 hafta önden gidiyordu. Yani benim için 1 degil de 2 hafta gerilemiş gibi bir şey oldu. Çok üzüldüm ve yediklerime dikkat ettim. Bugün gittiğimde 3 haftada 850 Gr aldığını öğrendim ve derin bir oh çektim haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür 😊
Yediklerim şu şekilde
Öncelikle günlük asla aksatmadigim 21 tane kuru üzüm aç karnına yedim. Kahvaltıda mutlaka yumurta peynir eksik etmedim. Arada bir kaşar peyniri yedim. Gün içinde 1-2 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü pekmezi, Ballı muzlu süt, Toplam bir avuç badem ceviz veya fındık ve Akşamları meyve.
Arada bir sütlü tatlılar yaptım. Aşırı et ürünü tüketmedim. Haftada 1 kere et 1 kere tavuk yedim. Yemek konusunda çok iyi değil midem hala canım hiçbir şey istemiyor zorla yiyorum 😊
Tabiki de kilolu bebek sağlıklı demek değildir. Öncelikle sağlıkları yerinde olsun inşallah. Yalnız çok post görüyorum bu konuyla ilgili bilgi vermek istedim. Umarım yardımcı olur iyi akşamlar 🤗🌸