DilanDag Eveeet düştük tek sayılara Son 9 günümüz inşallah, korku heyecan stres tavan, son günler geçmez derler bana su gibi geçiyor korkudan sanırım… Bugünlerimizi gösteren Rabbime şükürler olsun 🙏 Sizlerin şafak Kaç 💐
Edsn DilanDag sizinle aynı hafta ve günümüz sanırım siz gün almışsınız en azından ben normal doğum düşündüğüm için bekliyordum ama bugün çatı muayenesinde doktorum normal doğum yapamayacağımı söyledi 39′un sonu gibi sezaryene alacakmış Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Aysana DilanDag benimde 18 gün var umarım daha önce doğar çok sabırsızlıkla bekliyorum günler geçmiyo
DilanDag Fatmanurrr23 hayırlısı olsun inşallah canım benim sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı 🙏
DilanDag Aysana ayyy bana korkudan su gibi geçiyor günler bir yandan üzülüyorum karnimda olmasını ozlucem hamilelikte güzel bir duygu 🙄
Aysana DilanDag evet o da var insan bu günleri de özler. Ama sağlıkla bi kucağıma alayım da korku falan da geçer 😍
Ebrulig Benimde son 6✋🏼2 gün önce sancım oldu nstde 120’yi gördüm şuan birşey yok. Doktorda doğum sancısından iki büklüm geleceksin, farkı anlayacaksın dedi dahada korktum😢 Şuan bile hamilelik güzel moduna girdim, böyle mi kalsak😅