Fatmagnnc Buzmrznp medova azer Aras Uluğ’a gittim 160 TL muayene 3000 TL doğum ve çok memnun kaldım tavsiye ederim zor bir doğum geçirdim ebeler hemşireler doktor hepsi Güler yüzlü tatlı dilli hiç pişman etmediler
Cagemeg Ben kızılaya gidiyorum canım. 85 tl idi ilk kontrollere başladığımızda, şu anda 115 tl. Hastaneden çok memnunum. Önümüzdeki hafta detaylı ultrasona girecem aynı hastanede.
Zynprc Ben medicanada narin hanıma gidiyorum canım indirimsiz 160 tl kurum indiriminden faydalanıyoruz 128 tl birde selçuklu tıpta mustafa gazi uçara gidiyorum özel muayenesi 158 tl ikisindenden çok memnumm 🙏🏻
Zngn0435 Zynprc Merhaba. Bu kurum indirimleri doğumda da geçerli mi ? Bizim de sendikadan dolayı muayene ücretinde indirim yapıyorlar ama doğumda bu indirimlerin geçerli olup olmadığını merak ettim.
esrAlp Zngn0435 Medicana da geçerli ama medova da geçerli değil maalesef muane de geçerli doğumda indirim yapmıyor medova Medicana her ikisinde de uyguluyoe
Zngn0435 Zynprc Yaa çok sevindim o zaman 2400 liraya geliyor doğum. Teşekkür ederim cabapladığınoz için😊
Kubrabulutt31 Başkent hastanesi prof. Dr Emel Ebru Özçimen hanıma gidiyorum muayene 250 doğum sezeryan yada normal farketmeden 4000 tl ama diğer doktorların doğum ücreti 3000 tl imiş
Zngn0435 esrAlp Ben 23. Haftamdayım da medicana Rengin hanıma geçeceğim o yüzden benim için iyi oldu indirimin uygulanması
Zynprc Zngn0435 Zngn0435 tatlım yanlız öyle değil bende 24 haftamdayım medicanaya gidiyorum ekim ayı gibi her yıl fiyatları güncelliyorlarmış o yüzden o 3000 lirayı baz alma 😞
Zynprc Zngn0435 geçen ay kontrolumde eşimle sorduk canım bebeğin muayenelrini falan kapsıyormu özel odamı falan diye bilgi aldık ne kadar artar dedik oda ortalama 400-500 arası artışlar oluyr dedi . Ama ben o ay yüksek enfeksiyondan yatış yaptım hiç bir devlet hastanesi bakmadı bana 4 gece çok memnundum hemşireleri yan dal doktorları o kadar ilgilendiki çok şükür şifayla taburcu oldum 🙏🏻